SEGRE

Dispositiu de seguretat en el Tàrrega - Mollerussa

Dispositiu de seguretat en el partit - Els Mossos d’Esquadra van controlar l’entrada de les dos aficions, però no van revisar les pertinences dels assistents al camp i tampoc van haver d’intervenir durant el transcurs del partit, ja que no h ...

Dispositiu de seguretat en el partit - Els Mossos d’Esquadra van controlar l’entrada de les dos aficions, però no van revisar les pertinences dels assistents al camp i tampoc van haver d’intervenir durant el transcurs del partit, ja que no h ...LAIA PEDRÓS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra van controlar l’entrada de les aficions del Tàrrega i el Mollerussa, però no van revisar les pertinences dels assistents al camp i tampoc van haver d’intervenir durant el transcurs del partit, ja que no hi va haver cap incidència a la grada.

Aquest dispositiu arriba després que, al partit que van enfrontar els dos equips a principis de febrer del 2022, un grup d'aficionats del Mollerussa agredís un jugador del Tàrrega. Va ser quan Mossos i Policia Local acompanyaven els aficionats visitants a la sortida, i un grups de tres aficionats del Mollerussa haurien tornat al camp per agredir Hichem. 

Després d'aquesta agressió el CFJ Mollerussa va prohibir durant un partit l'accés al camp als membres de la penya de seguidors Urba’s 13.

tracking