SEGRE

DEPORTES

L'Alpicat B pateix per derrotar un bon Alcoletge

Una acció del partit disputat a Alpicat.

Una acció del partit disputat a Alpicat.ALBERT FERNÁNDEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Alpicat B va aconseguir remuntar a casa (3-2) davant d’un Alcoletge que va acabar caient en el tram final del partit. El matx va començar igualat però amb un domini de la pilota visitant. No obstant, l’Alpicat va aconseguir avançar-se en el marcador amb un gol de penal transformat per Cano.

Just abans d’arribar al descans, l’Alcoletge va aconseguir donar la volta al lluminós i amb l’1-2 es va arribar a la mitja part. A la segona meitat, el conjunt local va sortir a buscar la victòria i es va llançar a l’atac per aconseguir l’empat. Així, va anotar el segon gol i forçar l’expulsió d’un jugador visitant.

Amb un més i en el 87, Carmona va anotar el definitiu 3-2.

Soses i Vallfogona segueixen líders als grups respectiusEn el Grup 14, Soses es manté líder a la classificació al golejar a casa el Golmés. El Puigvertenc prolonga la ratxa i es col·loca segon amb un partit més que el Soses.

Per la seua part, l’Alcarràs B perd la segona plaça amb el seu empat davant del Pardinyes B. Al Grup 15, el Vallfogona segueix intractable al guanyar a Solsona i seguirà una setmana més com a líder. L’Oliana, que només ha cedit un empat en Lliga, el segueix de prop.

La Fuliola ja encadena quatre victòries consecutives i segueix en tercera posició després de la seua victòria davant del Coll de Nargó.

tracking