HOQUEI PATINS OK LLIGA PLATA

Primera victòria

L'Alpicat s'estrena a casa vencent el Sant Feliu després de la derrota de la setmana passada || Ballestero, per 2 vegades, i els germans Serret van ser els golejadors

Un jugador de l’Alpicat intenta rematar davant de l’oposició d’un rival.

Un jugador de l’Alpicat intenta rematar davant de l’oposició d’un rival.CLARA LIÁÑEZ

El Lleidanet Alpicat va sumar la primera victòria al vèncer a casa el Sant Feliu (4-2) en la segona jornada de l’OK Lliga Plata. Després de la derrota que va encaixar a casa de l’Espanyol la setmana passada, els de Sito Expósito van sortir a la pista del pavelló Antoni Roure amb “moltes ganes de guanyar”, com va assegurar l’entrenador. L’Alpicat va començar dominant el joc amb una defensa molt agressiva.

El primer gol va arribar al minut 9 gràcies a David Ballestero (1-0). Els visitants van reaccionar i van igualar el marcador al cap de vuit minuts, gràcies a una acció de Nil Figueras (1-1). Ballestero va tornar a posar l’Alpicat en avantatge (2-1) en els últims minuts de la primera part.El 3-1 es va produir en la primera jugada de la segona part, gràcies a una rematada de Miquel Serret.

El duel va esdevenir més intens i el Sant Feliu va retallar l’avantatge dels lleidatans amb un gol de David Yepes al minut 39 (3-2). Un minut més tard, Joan Ramon Serret va anotar l’últim gol de l’encontre, que va deixar el marcador en el definitiu 4-2. El pròxim partit de l’Alpicat serà dissabte vinent contra Las Rozas, de nou al pavelló Antoni Roure.