HOQUEI OK LLIGA PLATA SUD

L'Alpicat, contundent

Els lleidatans van remuntar contra Las Rozas un duel que perdien 1-2 al descans || David Ballestero i Joan Ramon Serret van firmar un hat-trick cada un

Joan Ramon Serret i Ballestero, amb un hat-trick cada un, celebren un dels seus gols.CLARA LIÁÑEZ

El Lleida.net Alpicat va aconseguir ahir la segona victòria en tres jornades al golejar contundentment Las Rozas (7-2). El partit es va decidir després d’una gran segona part dels lleidatans, que perdien 1-2 a l’acabar la primera meitat. L’Alpicat suma així la segona victòria consecutiva després de guanyar el Sant Feliu en la jornada anterior (4-2).

L’encontre va començar amb un gol de penal de Ballestero (1-0) al primer minut. Però l’avantatge va durar poc, ja que Las Rozas va empatar al cap d’un minut i després es va avançar amb dos jugades d’un contra un al contraatac (1-2). Després del descans, l’Alpicat va sortir a totes i Ballestero va batre el porter en dos ocasions, les dos de jugades grupals, per aconseguir el seu hat-trick i avançar els locals (3-2).

La ratxa de gols va seguir i, en només dos minuts, Joan Ramon Serret va anotar el seu propi triplet (6-3), que sentenciava l’enfrontament. El tiberi de gols el va completar aleshores Miquel Serret amb el 7-2 a 6 minuts per al final.L’entrenador de l’Alpicat, Jordi Sito Expósito, va explicar que “sabíem que seria un partit complicat perquè tots els rivals venen a buscar-nos a casa. El desgast de Las Rozas a la primera part ha ajudat a sentenciar a la segona meitat”, va declarar.

El tècnic de l’equip lleidatà també va destacar el “bon treball” de David Ballestero i de Joan Ramon Serret. Finalment, va afegir que, “encara que ens hem precipitat a la primera part, hem merescut la victòria”.