Primer triomf del Tàrrega

L'equip de l'Urgell va vèncer en la visita a l'Alpicat per estrenar el caseller de victòries i sortir del descens || Els del Segrià passen a ser cuers a la taula amb només 2 punts en sis jornades

Una acció del partit d’ahir entre l’Alpicat i la UE Tàrrega.

Una acció del partit d’ahir entre l’Alpicat i la UE Tàrrega.A.F.

El Tàrrega va guanyar ahir amb un ajustat resultat en la visita a l’Alpicat (1-2). Vendrell va avançar els del Segrià en el minut 27, però poc després Jordi Garcia empatava el partit. A la segona part, Julià Jou va sorprendre amb un tret llunyà que donava la primera victòria als de l’Urgell en el derbi lleidatà, que deixa l’Alpicat cuer amb només dos punts.

El matx va començar amb un primer temps molt disputat entre els dos conjunts. Tant l’Alpicat com el Tàrrega van posar una marxa més per intentar aconseguir la primera victòria de la temporada, ja que ambdós es trobaven amb només 2 punts en penúltima i última posició, respectivament, i volien sortir de la zona de descens.Els locals es van avançar en el marcador en el minut 27 gràcies a una molt bona pressió que va culminar Vendrell rematant al segon pal (1-0).Poc va durar l’alegria per a l’equip del Segrià, ja que tres minuts després Jordi Garcia va aconseguir el gol de l’empat gràcies a un xut creuat que va passar entre les cames d’un defensor i del porter, per posar l’1-1 en el marcador del duel, resultat amb què es va arribar al descans.Ja a la segona meitat, Julià Jou va decidir el matx en el minut 48 amb una rematada des de 30 metres que va sorprendre Pau Mora, el porter local, i que va suposar l’1-2 que acabaria sent definitiu.L’Alpicat va disposar d’ocasions per empatar el partit, però també les van tenir els de l’Urgell, que també haurien pogut sentenciar el partit al contraatac en els últims minuts. De fet, van ser els visitants que van gaudir de la millor oportunitat a l’última acció al llançar un penal que Pau Mora va aconseguir repel·lir amb una gran parada per evitar així una ferida més fonda per a l’Alpicat.D’altra banda, avui juguen Martinenc-Balaguer (12.00) i Mollerussa-Rubí (17.00).