SEGRE

QATAR

Els aficionats anglesos critiquen la prohibició de vendre cervesa a prop dels estadis a Qatar

Aficionats amb cervesa.

Els aficionats anglesos critiquen la prohibició de vendre cervesa a prop dels estadis a QatarEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Associació d’Aficionats anglesos (FSA, per les seues sigles en anglès) ha criticat aquest divendres la decisió de la FIFA de prohibir la venda d’alcohol en el perímetre dels estadis. La FIFA ha anunciat avui divendres la prohibició de vendre cervesa als estadis i voltants i restringir aquesta només a 'fan zones' i a hotels amb llicència per a això.

Això ha indignat a l’afició anglesa, que critica, sobretot, la falta de claredat i comunicació d’aquesta decisió que s’ha pres a dos dies perquè comenci la Copa del Món. "A alguns aficionats els agrada prendre una cervesa durant el partit i a d’altres no, però el problema real és que aquesta decisió d’última hora parla d’un problema major: la falta total de comunicació i claredat per part de l’organització cap als aficionats". "Si poden canviar la seua opinió amb tan poc avís i sense explicació, és normal que els aficionats estiguin preocupats sobre si compliran altres promeses relacionades amb transport, allotjament i temes culturals," va dir la FSA en un comunicat.

La FIFA té un contracte valorat en uns 75 milions d’euros amb Budweiser, cervesa oficial del torneig, que ara queda en dubte després d’aquesta decisió.

tracking