L'Alpicat cau amb un Llefià efectiu i continua sense conèixer la victòria

Alfageme disputa una pilota dividida amb un rival del Llefià.

Alfageme disputa una pilota dividida amb un rival del Llefià.ALBERT FERNÁNDEZ

L’Alpicat va encaixar ahir una nova derrota contra un Unificació Llefià sòlid i efectiu (0-2). El conjunt badaloní es va avançar al marcador en el minut 18 amb una rematada de Peña a la sortida d’un córner (0-1) i va tenir l’opció d’ampliar distàncies al tall del descans, amb un tret que va sortir enganxat al pal de Víctor. Al segon temps l’Alpicat ho va intentar amb més cor que encert de cara a la porteria, però l’expulsió de Boateng, per doble groga, al minut 73 va minvar el conjunt lleidatà en el tram final del xoc.Malgrat la inferioritat, Llull va tenir el gol de l’empat amb una rematada al lateral de la xarxa al minut 88, però el visitant Marcos va sentenciar el partit amb el temps ja complert i va posar el 0-2 definitiu, que deixa l’Alpicat una setmana més com a cuer de la categoria, sense conèixer encara la victòria i amb tres punts derivats de tres empats.

Diumenge vinent l’Alpicat visita el Balaguer.