HOQUEI PATINS OK LLIGA FEMENINA

L'Alpicat planta cara al Fraga

Les lleidatanes, que només van cedir per un gol anotat per les locals a la segona part, van tenir ocasions clares i fins i tot van desaprofitar un penal || Tot i la millora, l'equip segueix sense guanyar

Una acció del partit en què una jugadora local intenta rematar davant de la tancada defensa de l’Alpicat.HC ALPICAT

El Lleidanet Alpicat va caure derrotat ahir en una de les pistes més complicades de la categoria, la de l’Esneca Fraga, que es va imposar per 1-0 a un conjunt lleidatà que va agafant l’aire a l’OK Lliga i que hauria pogut haver-se emportat algun punt de la capital del Baix Cinca. L’equip de Miquel Serret, penúltim a la classificació amb un sol punt aconseguit davant de l’altre lleidatà de la categoria, el Vila-sana, seguirà una jornada més sense conèixer la victòria, però ahir va ser un molt digne rival del Fraga.L’Alpicat va plantejar el partit amb una defensa tancada intentant no deixar espais a les rivals i anant molt amb compte en les transicions. L’equip lleidatà sabia que disposaria d’alguna oportunitat de gol i així va ser.

Fins i tot hauria pogut inaugurat el marcador al minut 16 del primer període, però Mireia Coll no va aconseguir batre l’ex del Vila-sana Anna Ferrer.Amb el 0-0 es va arribar al descans i l’Alpicat tenia bones sensacions, ja que el Fraga, malgrat ser un acabat d’ascendir també com les del Segrià, és un equip molt reforçat i que, per potencial de plantilla, està destinat a acabar en les primeres posicions.L’Alpicat va començar la segona meitat de la mateixa que havia acabat la primera. El conjunt dirigit per Miquel Serret seguia amb la consigna d’aguantar la pressió i el domini de l’equip fragatí a la recerca de l’ocasió propícia per sorprendre la portera Anna Ferrer.Els minuts anaven passant i el 0-0 es mantenia fins que la jugadora local Aina Arxe va aconseguir batre la porteria defensada per Leyre López. Va ser un gol que va arribar després d’un rebuig, com després es lamentaria Miquel Serret, però el Fraga havia aconseguit el seu objectiu.

Sense res a perdre ja, l’Alpicat ho va intentar fins al final a la recerca d’un empat que no va arribar, però amb la sensació que l’equip està cada cop més adaptat a la màxima categoria.En la pròxima jornada, l’Alpicat torna a jugar fora de casa. En aquesta ocasió, visitarà la pista del Bigues i Riells, que és vuitè a la classificació amb 8 punts després de dos victòries, dos empats i dos derrotes. El Bigues i Riells va perdre ahir a la pista del Mataró, sisè classificat, per 4-2.

Per la seua part, el Fraga, cinquè amb 11 punts, visitarà el cuer Las Rozas.

Serret: “L’equip ara està més adaptat a l’exigent OK Lliga”El tècnic del Lleidanet Alpicat, Miquel Serret, va admetre que “estem tocats per culpa dels resultats, però confiats que un dia obtindrem el premi perquè l’equip està ara més adaptat a l’exigència de l’OK Lliga i se’l veu més sòlid”.Serret, malgrat la derrota, va voler donar valor al Fraga. “Sabíem que veníem a una pista que és complicada i que el Fraga és un equipàs, però hem jugat el matx sabent que no tindríem el pes del partit”.El tècnic lleidatà va lamentar que “el gol ha vingut després d’un rebot, però hem tingut ocasions i hem fallat un penal”.