HOQUEI PATINS OK LLIGA PLATA

L'Alpicat supera el Palafrugell i continua sumant els partits com a local per victòries

L'Alpicat supera el Palafrugell i continua sumant els partits com a local per victòries || Dos gols en els últims 10 minuts decanten un igualat duel

El porter del Palafrugell atura un dels atacs de l’Alpicat.

El porter del Palafrugell atura un dels atacs de l’Alpicat.CLARA LIÁÑEZ

El Lleida.net Alpicat continua mostrant-se fort com a local i ahir va sumar el tercer triomf de la temporada a l’Antoni Roure, després de superar (5-3) el Palafrugell en un igualat partit que no es va decidir fins als últims minuts. Amb aquests 3 punts, el conjunt de Jordi Expósito es manté a la zona noble i retalla diferències respecte al líder Rivas, que va empatar a la pista de Las Rozas. El duel se li va posar en contra a l’Alpicat en els primers minuts, amb el 0-1 de Pujol i la resposta d’Osorio a l’empat de Joan Ramon Serret.

A més, el Palafrugell va disposar d’una falta directa amb l’1-1 que Pujol no va poder aprofitar. Miquel Serret va poder empatar a menys de 2 minuts per al descans i Joan Ramon va avançar els lleidatans poc després. Miquel Serret va fallar un penal tot just començar la segona meitat i el partit va tornar a complicar-se per a l’Alpicat amb el 3-3 de Pujol.

El temps jugava en contra dels locals, que tampoc van aprofitar una falta directa a 11 minuts per al final. Tanmateix, el premi a la insistència va arribar poc després, amb el 4-3 de Ballestero. Joan Ramon va sentenciar el duel amb el cinquè gol i el seu particular hat-trick. L’Alpicat visitarà el Tordera dissabte (17.00) a la recerca dels seus primers punts fora.