SEGRE

Futbol

Cristiano Ronaldo abandona el Manchester United amb "efecte immediat"

Cristiano Ronaldo abandona el Manchester United amb

Cristiano Ronaldo abandona el Manchester United amb "efecte immediat"EFE/EPA/JOSE SENA GOULAO

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Manchester United ha anunciat aquest dimarts que el portuguès Cristiano Ronaldo abandona el club anglès "amb efecte immediat" i "de mutu acord". El conjunt britànic ha agraït en un comunicat publicat a les xarxes socials la "immensa contribució" que ha fet el futbolista durant els dos períodes de la seua carrera en què ha jugat a Old Trafford.

El jugador, capità de la selecció de Portugal, havia afirmat en fa tot just uns dies que el club estava forçant la seua sortida. En aquella entrevista, concedida sense el consentiment del club, Cristiano va apuntar que els propietaris del United no es preocupaven per l’entitat.

El futbolista portuguès lamenta que no escoltin els seus consells per millorar i va afirmar sentir-se traït per diverses persones. “No m’estimen aquí”. Entre ells va assenyalar l’entrenador Ten Hag, amb el qual manté una relació pèssima. “No el respecto perquè ell a mi no em respecta. Em va posar tres minuts en un partit. L’assec, però no soc aquest tipus de jugador. Sé el que puc donar als equips”.

The Guardian ja advertia llavors que el United no volia que el jugador tornés a la disciplina del club després del Mundial.

tracking