SEGRE

L'AEM assalta la casa del líder i s'emporta tres punts d'or

L'equip lleidatà aconsegueix el primer triomf fora de casa contra l'Eibar.

Una acció del partit de l'AEM aquest diumenge al camp de l'Eibar.

L'AEM assalta la casa del líder i s'emporta tres punts d'orCarles Miranda

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'AEM ha entrat al partit molt concentrat defensivament i ha plantat cara a tot un Eibar que ocupa les primeres posicions de la lliga. Així doncs, la primera part ha estat marcada per la falta d'ocasions de perill d'ambdós equips, ja que cap dels conjunts ha trobat la manera d'aproximar-se de forma clara a les àrees rivals. Tot i això, l'AEM ha tingut un parell d'aproximacions tímides a través de la pilota parada que no han acabat amb rematades precises. El resultat d'empat ha arribat a la mitja part i això afavoria clarament a l'AEM que no pot desaprofitar cap partit per sumar punts.

La segona meitat ha començat amb la mateixa dinàmica de la primera, poques aproximacions i uns equips que prioritzaven no encaixar un gol en contra. Ara bé, tot això ha canviat quan Yiyi ha aconseguit marcar al minut 58, un fet que ha sorprès per complet la defensa del conjunt del país basc. L'Eibar ha passat a l'ofensiva i ha buscat la reacció, però les jugadores de Rubén López ho han donat tot per evitar-ho. De fet, en una situació de perill Iris Aixalà s'ha guanyat la segona targeta groga, fet que ha suposat l'expulsió i que ha deixat l'equip de Lleida amb una jugadora menys en els últims minuts de partit. Amb tot i això, Laura Martí s'ha fet forta sota pals i amb la resta de les defensores han assolit defensar el resultat i emportar-se els 3 punts cap a casa.

Així doncs, les jugadores de Rubén López han aconseguit el que no havia fet ningú fins ara, guanyar a l'Eibar a casa. D'aquesta manera l'AEM s'allunya de la zona de descens i passa a ocupar la vuitena posició de la lliga amb 13 punts.

tracking