L'Artesa de Segre suma un punt vital a Linyola

Un defensor de l’Artesa de Segre mira de refusar la pilota davant la pressió dins de la seua àrea.RAMON TARRAGÓ

L’Artesa de Segre va aconseguir emportar-se un punt davant del Linyola (2-2) en un partit que van començar dominant els visitants, que es van avançar abans d’arribar al descans gràcies al gol de Sala (0-1, 26’). A la segona meitat, el Linyola va començar a imposar el seu futbol i aconseguia empatar el partit i fins i tot posar-se al davant en el marcador, a pocs minuts del final. Finalment, Reig va salvar un punt per a l’Artesa de Segre anotant el 2-2 definitiu en els minuts finals, la qual cosa els permet seguir líders, malgrat l’empat, amb 22 punts, mentre que el Linyola segueix l’aguait a la tercera plaça amb un total de 19 punts.

El Pardinyes i el Linyola veuen frenada la ratxa

En el Grup 5 A, el Pardinyes arribava al camp del líder, l’Artesa de Lleida, amb cinc victòries consecutives, però els locals van frenar aquesta ratxa de triomfs amb una contundent victòria (4-0) per seguir líders, a quatre punts de l’Alcarràs, que va derrotar el Borges i li va arrabassar la segona posició. En el Grup 5 B, el Linyola també jugava davant del líder del seu grup, l’Artesa de Segre, arribant amb una ratxa de quatre victòries consecutives. Va obtenir un valuós empat que els permet mantenir la tercera plaça i a l’Artesa de Segre el liderat, a quatre punts del Guissona.