SEGRE

ATLETISME CARRERES POPULARS

Lladós i Lamin vencen a la Cursa de la Barca

Marta Serret i Eduard Solanes conquereixen la Trail MontRoig Marató

Moment de la sortida d’una de les proves de la Cursa de la Barca.

Moment de la sortida d’una de les proves de la Cursa de la Barca.ITER5

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Elisa Lladós i Muhammad Lamin van guanyar la carrera de 10 km de la Cursa de la Barca, 13è Memorial Ramon Blanch, que es va celebrar ahir a Vilanova de la Barca. La participació va superar els 250 inscrits. Lladós (Clos Pons Thai Runners) va vèncer amb un temps de 42:21, seguida de Toni Hermoso (Maratonians del Segre), i de Jessica Jaramillo (Maiparem Alcarràs).

Lamin (XT Sports Events) va guanyar en la categoria masculina amb 32:39, seguit de Marc Bergés (Club Triatló Prosan) i de Fabio Fernández (Clos Pons Thai Runners). Laura Pallejà (Runner’s Balaguer) es va imposar en els 5 km amb un temps de 19:42, seguida de Carla Guillén (Aa Xafatolls) i d’Adriana Vilalta (Clos Pons Thai Runners). L’home més ràpid, amb 16:21, va ser Ahmed Hfairi (Xt Sports Events).

Segon va ser Jordi Calafell, seguit de Xai Alet. D’altra banda, a Sant Llorenç de Montgai es va celebrar la marató i mitja marató de la Trail MontRoig i la Volta al Pantà de Sant Llorenc, amb més de 450 participants. Marta Serret (Cudos) va guanyar la marató amb un temps de 6h:42:19, seguida de Maribel Alfaro (Corredollons Vilabella) i de Belén Simarro (MadTeam).

En la categoria masculina va vèncer Carlos Bartrina (Pedala.cat), amb 4h:57:19, seguit d’Eduard Solanes (Pedala.Cat) i de Jordi Gamito (Brooks).Mònica Malla (CE Rocko) va ser la guanyadora de la mitja marató, amb un temps de 2h:37:24, seguida de la independent Anna Cazalla i de Núria Noguera (Club Triatló Prosan). L’home més ràpid va ser Andreu Contijoch (AE Urgell), amb un temps d’1h:59:46, seguit de Diego Cardozo (AE Matxacuca) i de l’independent Aleix Colell.Pel que fa a la vencedora de la Volta al Pantà de Sant Llorenç, va ser la independent Mar Bosch (40:16 minuts), seguida de Noemí Aumedes (AA Xafatolls) i de Laura Tarragó (100x100 Fondistes Tàrrega). En la categoria masculina va vèncer Ivan Menchon (Runner’s Balaguer), amb un temps de 34:01, seguit de Max Viola (Pedala.Cat) i de Rahal Boufra (Pedala.Cat).La pròxima cita de la Lliga Ponent serà diumenge la Cursa d’Artesa de Lleida.

tracking