SEGRE

AUTOMOBILISME FÓRMULA 3

El pilot aranès Mari Boya farà el salt a l'F3 el 2023

“L'any vinent serà crucial per a la meua carrera, el moment de destacar”, assegura

Mari Boya entrarà de ple el 2023 al Mundial de la velocitat.

Mari Boya entrarà de ple el 2023 al Mundial de la velocitat.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Ja és oficial, l’aranès Mari Boya, de 18 anys, farà el salt l’any que ve a la Fórmula 3, categoria del Mundial dos esglaons per sota de l’anhelada F1, on espera recalar en un futur no gaire llunyà. “És un salt bastant important perquè passes al Mundial, on coincideixes amb les proves de l’F1 i on l’audiència és molt gran. Serà un any crucial per a la meua carrera, el moment per destacar i fer-te un nom en aquest món”, va assenyalar.

El pilot de Les farà el salt amb MP Motorsport neerlandès, el mateix equip amb el qual va completar el tram final d’aquesta temporada passada en la Fórmula Regional Europea by Alpine, on va aconseguir dos top-10. “És molt bo poder fer-ho al costat de MP. Havent treballat tan bé amb l’equip l’any 2020 i en els últims mesos, no vaig tenir cap dubte a firmar amb ells per al meu debut a la FIA F3.

Tinc moltes ganes de córrer davant tots els equips de Gran Premi”, va indicar.Boya, concentrat al CAR de Sant Cugat des de fa cinc anys, ja sap el que és pilotar un F3, ja que va poder pujar a un dels monoplaces de MP en el test de posttemporada celebrat a Jerez, on va completar un total de 225 voltes i va aconseguir un dels deu millors temps de la jornada. Sobre la possibilitat d’arribar algun dia a la Fórmula 1, el pilot de Les assegura que ho “veig factible perquè estic treballant de valent cada dia per assolir el meu somni. L’any que ve serà crucial per a la meua carrera, perquè pot canviar tot”. Boya va saltar del kàrting al Campionat d’Espanya de Fórmula 4 el 2020, precisament amb MP, on es va endur el subcampionat.

tracking