SEGRE

Mor atropellat l'excampió de ciclisme Davide Rebellin

L’italià, de 51 anys, muntava en la seua bicicleta per una carretera quan va ser arrossegat per un camió que, no obstant, va prosseguir la seua ruta sense adonar-se de l’atropellament

El ciclista italià Davide Rebellin,en una foto d'arxiu del 2016 de Sebastien Nogier.

El ciclista italià Davide Rebellin,en una foto d'arxiu del 2016 de Sebastien Nogier.E FE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El ciclista italià Davide Rebellin, subcampió del Mundial de ciclisme el 2004, va morir aquest dimecres atropellat per un camió als voltants del municipi de Montebello Vicentino (nord-est). "Estic terriblement commocionat en escoltar aquesta trista notícia. Que la terra et sigui lleu, RIP Davide", va escriure a les xarxes socials Vincenzo Nibali, company de Rebellin a la selecció italiana.

Rebellin, de 51 anys, muntava a la seua bicicleta per una carretera quan va ser arrossegat per un camió que, no obstant, va prosseguir la seua ruta sense adonar-se de l’atropellament, informen els mitjans. L’italià, que va posar fi a la seua carrera esportiva a la 'Clásica del Véneto' (Itàlia) l’octubre del 2022, es va professionalitzar l’any 1992, just després de participar en els Jocs Olímpics de Barcelona, amb l’equip GB-MG Maglificio (Mg Boys Maglificio-Technogym, actualment). 

tracking