SEGRE

Mundial de Qatar

Luis Enrique revoluciona l'onze amb cinc canvis

Luis Enrique revoluciona l’onze amb cinc canvis

Luis Enrique revoluciona l'onze amb cinc canvis

Luis Enrique revoluciona l'onze amb cinc canvisCalentamiento antes del partido

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’entrada de César Azpilicueta, Pau Torres i Alejandro Balde en una defensa en què tan sols es manté Rodri de central, més l’aposta al trident per Nico Williams i Álvaro Morata, són els cinc canvis del seleccionador Luis Enrique Martínez per al tercer partit d’Espanya en el Mundial 2022, davant del Japó, en el qual Takefusa Kubo recupera la titularitat.

La selecció espanyola busca el pas a vuitens en l’última jornada del Grup E, que inicia com a líder amb un punt d’avantatge sobre els seus tres perseguidors, amb una revolució l’onze de Luis Enrique.

El tècnic només manté Rodri en una defensa que forma amb laterals nous i l’estrena com a titulars en el torneig de Pau Torres i Balde. També gaudeixen de la seua primera titularitat Nico Williams i Álvaro Morata, qui busca un rècord de Zarra, l’únic jugador en la història de la selecció espanyola que va marcar en tres partits consecutius en un Mundial.

Espanya començarà el partit amb Unai Simón; Azpilicueta, Rodri, Pau Torres, Balde; Busquets, Gavi, Pedri; Nico Williams, Dani Olmo i Morata.

El seleccionador japonès, Hajime Moriyasu, aposta per Gonda; Morita, Taniguchi, Yoshida, Kou Itakura, Nagatomo; Tanaka, Junya Ito; Kamada, Kubo i Maeda.

tracking