Victòria agònica a la pròrroga de l'ICG Força Lleida (78-75)

Vucetic agafa un rebot

L’ICG Força Lleida ha guanya a la pròrroga al Gipuzkoa per un ajustat 78 a 75, després de llegir millor els minuts finals del temps addicional. Així, els de Gerard Encuentra segueixen a la part alta de la taula i mantenen l'invicte a casa, després d'un duel sofert, on l'equip arribava amb molts jugadors tocats

El ha començat amb molt contacte físic sota les cistelles per part dels dos equips. Una anotació molt baixa on cada cistella valia or. El primer quart ha acabat amb un 19 a 16 i els dos equips carregats de faltes.

Durant el segon ha continuat la mateixa tònica i encara s’han anotat menys punts. Carrera ha jugat pocs minuts perquè als 25 minuts ja duïa 3 faltes. Al descans Gipuzkoa ha arribat per davant al marcador per 32 a 34.

Només començar el tercer quart, Carrera ha comès la 4 falta i no ha jugat més fins a l’últim període. Aquesta baixa ha estat important en un partit tan físic, i ha carregat de minut a Vucetic, l'encarregat de mantenir el bon nivell a la zona. Els lleidatans han millorat i s’han mantingut per davant durant el tercer quart i han arribat a l'últim parcial amb un mínim avantatge al marcador.

A l’últim quart han millorat els dos equips en atac, amb molts triples dels dos conjunts per arribar a un final molt ajustat. Quan semblava que el triomf cauria del costat local, una cistella de dos del Gipuzkoa quan restava un segon ha enviat el partit a la prórroga.

L’ICG Força Lleida ha jugat millor els minuts decisius gràcies a la qualitat de Carrera, l’experiencia d’Urtasun i l’aparició de jugadors com Jaume Lobo o Juani Marcos, aquest últim decisiu durant tot el partit, i ha obert un marge de 5 punts al tram final (78-73), que l'equip visitant ha maquillat sobre la botzina per posar el 78-75 final.

La victòria deixa als lleidatans amb un balanç favorable de 7-2 a la segona plaça. No hi ha temps per descansar perquè l’equip visita Castelló, el dimecres dia 7 a les 20:45, en un nou partit de lliga.