HOQUEI PATINS OK LLIGA FEMENINA

La derrota més cruel

L'Alpicat, que guanyava 4-3 a cinc minuts del final després de remuntar un 1-3, perd contra Las Rozas, que li traspassa el lloc de cuer || Les madrilenyes ni tan sols havien puntuat encara

Una acció del partit d’ahir de l’Alpicat amb Las Rozas.

Una acció del partit d’ahir de l’Alpicat amb Las Rozas.CLARA LIÁÑEZ

El Lleidanet Alpicat va veure més a prop que mai la possibilitat d’aconseguir la primera victòria en la seua estrena aquesta temporada a la màxima categoria. Tanmateix, se li va esfumar de la forma més cruel fins i tot la possibilitat d’amarrar el segon empat a la competició perquè una falta directa a favor de Las Rozas quan quedaven 41 segons per a la conclusió va condemnar l’equip lleidatà. Era un duel directíssim el que afrontava l’equip de Miquel Serret amb Las Rozas, cuer fins ahir i que després d’aquesta victòria a l’Antoni Roure traspassa l’últim lloc a les lleidatanes.

Va ser un partit d’alternatives en el qual l’Alpicat va anar a remolc durant molts minuts amb un 0-2 i un 1-3 en contra, però va aconseguir posar-se davant més tard, a falta de poc més de cinc minuts per al final (4-3). No va poder lligar el triomf i dos gols més de les madrilenyes van sentenciar. L’Alpicat va sortir a la pista conscient que era una gran oportunitat de demostrar la millora de l’equip i la constatació que estava agafant aire a la categoria.

Les de Miquel Serret jugaven a l’empara de l’afició i rebien un rival directe que igual que elles tampoc havia aconseguit encara guanyar. És més, Las Rozas ni tan sols havia puntuat, mentre que l’Alpicat atresorava un empat aconseguit al derbi lleidatà amb el Vila-sana.Però, sigui pels nervis o bé per l’ansietat de saber que era un partit propici per guanyar, l’Alpicat va encaixar un 0-2 en els primers 8 minuts. Va reaccionar amb fúria a la segona meitat i Mar Franci va portar el deliri a les grades amb el 4-3, però no n’hi va haver prou. La victòria es fa de pregar per a les lleidatanes.

“Ens hem quedat amb cara de ximples”

El tècnic del Lleidanet Alpicat, Miquel Serret, manifestava de forma molt expressiva el sentiment que tenien ell i les jugadores per la manera en què s’havia esfumat la possibilitat d’aconseguir la primera victòria. “Ens hem quedat amb cara de ximples perquè havíem fet el més difícil, que era remuntar un 1-3”, va dir Serret. El tècnic lleidatà, no obstant, estava content pel treball de les jugadores. “Hem fet un partit seriós en un duel molt igualat. Las Rozas ha sortit molt fort i ens va marcat en les úniques ocasions que ha tingut. Hem remuntat i ens han guanyat per un gol de falta que mai hauríem d’haver fet”, va concloure.