HOQUEI PATINS OK LLIGA PLATA

Patida victòria de l'Alpicat

Un gol del xilè Soto sentencia l'Alcobendas, rival directe || Scarso va estar superb, igual que el porter madrileny, que va evitar un marcador més ampli

Ballestero intenta robar la bola a un jugador de l’Alcobendas.

Ballestero intenta robar la bola a un jugador de l’Alcobendas.CLARA LIÁÑEZ

El Lleidanet Alpicat va sumar ahir una soferta però merescuda victòria contra un rival directe com l’Alcobendas (1-0), que ara deixa a cinc punts. El duel era vital per mantenir les aspiracions de lluitar per l’ascens a l’OK Lliga, i tot passava per guanyar el quadre madrileny, que arribava quart a només dos punts dels lleidatans. El duel va arrancar amb moltes reserves per als dos bàndols i un joc molt igualat, en el qual els dos porters van ser els grans protagonistes.

Les seues actuacions van evitar que el marcador es mogués fins que faltaven tres minuts per arribar al descans. Va ser en un dels pocs errors del darrere madrileny de què es va aprofitar Miquel Serret, que va cedir a Soto perquè el xilè, que anava llançat al contraatac, batés per alt Larios. Abans de de la mitja part Deri Mataix va tenir el 2-0 només davant del porter de l’Alcobendas, que va acabar parant.En la represa, l’Alpicat va intensificar més el domini i va poder augmentar la renda gràcies a un penal, però Ballestero va enviar la bola al cos del porter.

JR Serret i Mataix van tenir unes altres dos clares ocasions per marcar, però de nou Larios ho va evitar. A l’altra àrea, Scarso es va erigir també en protagonista a l’aturar tres clares oportunitats de l’Alcobendas, la més clara una de directa a Martín al 42 a l’arribar els lleidatans a deu faltes. El partit no estava tancat i l’Alpicat va buscar la sentència, però sempre es trobava amb un incommensurable Larios, que va aturar dos accions a JR Serret i Ballester completament sols.

Al final els lleidatans van resistir i van sumar un triomf molt important.