HOQUEI PATINS OK LLIGA FEMENINA

Remuntada de mèrit del Vila-sana

El Vila-sana va vèncer el Liceo després d'anar perdent 0-2 al primer temps i segueix colíder de la categoria amb el Palau de Plegamans || Vale Fernández i les germanes Porta van anotar els gols

Victòria Porta, que va marcar un gol, avança amb la bola entre dos jugadores del Liceo.CLARA LIÁÑEZ

El Vila-sana va vèncer ahir el Liceo (3-2) en un partit d’infart que les lleidatanes van remuntar a la segona meitat, després d’anar perdent 1-2 al descans. Les lleidatanes segueixen invictes i colíders de la categoria al costat del Palau de Plegamans, que ahir també va guanyar el Bigues i Riells amb un còmode 8-1. El matx va començar molt igualat, amb diverses ocasions en els dos costats, fins que les visitants van anotar el primer gol després d’una jugada individual de Sanjurjo per la banda esquerra de l’atac (0-1, 6’).

El Vila-sana, obligat a remuntar, va començar a dominar la bola i pressionar a dalt. Això ho va aprofitar el Liceo, que va tornar a marcar en una altra molt bona jugada individual al contraatac, aquesta vegada de Garrote (0-2, 13’). La reacció de les del Pla d’Urgell no es va fer esperar i van aconseguir retallar distàncies abans del descans amb un gol dins de l’àrea de Vale Fernández (1-2, 21’).

Les locals van trobar el gol de l’empat després de la represa del duel a través d’un penal xiulat a Victòria Porta que ella mateixa va transformar enviant la bola al fons de la xarxa (2-2, 31’). Onze minuts més tard, el col·legiat va indicar un altre penal que Victòria va fallar. El xoc va seguir amb el Vila-sana buscant l’anhelat gol del triomf que Maria Porta va aconseguir anotant després d’una gran assistència de Luchi Agudo a només 5 minuts per al final (3-2, 45’).

La setmana que ve, el Vila-sana visitarà el Sant Cugat dijous (18.00 h) i rebrà el Cerdanyola dissabte (19.00 h).

“A la primera meitat no hem estat nosaltres“

L’entrenador del Vila-sana, Lluís Rodero, es va mostrar crític indicant que “a la primera meitat no hem estat nosaltres. Teníem molta precipitació i no hem tingut el dia defensivament”, va declarar.

Rodero va assegurar que “no mereixíem perdre 0-2. A la segona part hem reaccionat i l’important és que hem pogut remuntar en el marcador i emportar-nos els tres punts”. El tècnic va destacar així mateix l’actuació d’Anna Salvat, “que ha fet tres o quatre parades de mèrit que han servit per guanyar”.