SEGRE

Victòria balsàmica del Lleida Esportiu davant el CD Ibiza (2-0)

Victòria balsàmica del Lleida Esportiu davant el CD Ibiza (2-0)

Victòria balsàmica del Lleida Esportiu davant el CD Ibiza (2-0)Jordi Echevarria

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'equip de Pere Martí guanya al Camp d'Esports per primer cop des de la segona jornada, amb gols de Pladevall i Svityukh,

El Lleida Esportiu ha guanyat 2 a 0 al CD Ibiza Islas Pitiusas i, per primer cop a la temporada, sumen dues victòries de forma consecutiva. Amb els gols d'Adrià Pladevall i Dennys Svityukha han derrotat als eivissencs i han tornat a guanyar al Camp d'Esports per primer cop des de la jornada 2.

Aquesta victòria del Lleida Esportiu ha estat possible gràcies al plantejament ofensiu que s'ha vist des de l'inici per part dels locals. Al Camp d'Esports s'ha vist un equip animat després de la victòria, contundent, a Alacant. Amb un Lleida Esportiu decidit en atac, després d'una falta lateral pel costat dret, Adrià Pladevall ha marcat el primer gol del partit (1-0), al minut 31.

Aquest gol ha deixat tocat als visitants que no s'han aproximat més a la porteria de Ramon Vila. Al descans s'ha arribat amb l'1 a 0 al marcador, amb un Lleida Esportiu que mereixia la victòria.

Al començar la segona part, els jugadors locals han sortit amb la mateixa intensitat al terreny de joc i, tot seguit, han arribat una sèrie d'ocasions pels locals que ha salvat el porter Kellyan.

Ha entrat Denys Svityukha quan quedaven 20 minuts per acabar el partit, i en una jugada aïllada, s'ha plantat sol davant el porter després d'una assistència de Mejía i ha fet el segon, ajustant un xut ras al pal esquerre (2-0).

Aquest gol, ja a les acaballes del partit, ha obligat Pere Martí a fer canvis defensius per guardar el resultat. El CD Ibiza Islas Pitiusas no ha creat ocasions clares de perill en els darrers minuts.

Així doncs, arriba la segona victòria consecutiva del Lleida Esportiu que deixa als blaus novens a la classificació, encara lluny de les posicions de Play-off. El següent partit serà a terres mallorquines, enfront del RCD Mallorca B.

tracking