SEGRE

Centenars de marroquins celebren a Lleida la victòria contra Espanya

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La fins ara plaça de la Constitució (ara ja oficialment Clot de les Granotes), curiosament el dia en què aquesta es commemorava, es va convertir ahir en el punt de celebració dels aficionats marroquins que viuen a Lleida. Amb càntics i visques al Marroc i als jugadors, els aficionats originaris del país nord-africà no van parar de saltar i de cridar “Àfrica, Àfrica!”. També es van veure banderes d’altres països africans com Algèria.

L’eufòria marroquina es va desencadenar fent sonar el clàxon dels cotxes quan Achraf Hakimi va marcar el penal decisiu que certificava l’eliminació d’Espanya del Mundial.

A Catalunya, milers de persones van sortir als carrers de diverses ciutats per celebrar aquesta històrica classificació del Marroc. A Barcelona, el principal punt de celebració va ser la Rambla, pràcticament des del moment en què es va acabar el matx. A Madrid, uns cinc-cents aficionats marroquins es van donar cita a la Puerta del Sol. Melilla, Almeria, València, Granada, Sevilla o Cadis, entre altres ciutats espanyoles, van allotjar també celebracions d’aficionats del Marroc. Les celebracions van comptar amb dispositius policials preventius que van tallar accessos, com van ser els casos de Madrid i Barcelona.

Centenars de marroquins celebren a Lleida la victòria

Centenars de marroquins celebren a Lleida la victòriaGERARD HOYAS

Aficionats marroquins, ahir al Clot de les Granotes, on van celebrar la històrica classificació.

Aficionats marroquins, ahir al Clot de les Granotes, on van celebrar la històrica classificació.gerard hoyas

Centenars de marroquins celebren a Lleida la victòria

Centenars de marroquins celebren a Lleida la victòriaGERARD HOYAS

tracking