Derrota inesperada de l'ICG Força Lleida a Castelló

Michael Carrera prova un llançament

Derrota inesperada de l'ICG Força Lleida a CastellóJavi Enjuanes

L'ICG Força Lleida ha perdut aquest vespre per 87 a 79 a la pista del TAU Castelló. Un partit on l'equip sempre ha estat per darrere al marcador i, al tram final, les expulsions de Michael Carrera i Bryce Nze han acabat de decidir el partit.

El partit ha començat força igualat al Ciutat de Castelló, però l'equip local ha aconseguit un avantatge per 25 a 19 al finalitzar el primer quart gràcies al gran encert des de la línia de tres. Només començar el segon quart la dinàmica a continuat favorable al TAU Castelló. Un gran Stutz, ex del conjunt lleidatà, i un experimentat Rey han permès als locals arribar a una màxima de 13 punts d'avantatge. Així doncs, s'arribava amb un 48 a 39 al descans amb un ICG Força Lleida que anava a ratxes però no trobava el seu estil de joc habitual. La segona meitat ha començat millor i, amb un Carrera endollat dins del partit, ha estat clau per retallar diferencies al marcador. Per un moment els lleidatans han empatat a 64 amb un gran encert de Diogo Brito i Àlex Urtasun des de la línia exterior, el quart ha finalitzat 66 a 64. L'inici del darrer període ha estat nefast, tan per l'encert local com per l'arbitratge en contra del de Gerard Encuentra qui ha vist com es quedava sense Carrera i Nze pels moments clau de partit. L'equip no ha sapigut jugar aquets minuts sense Carrera i els jugadors eliminats per faltes i els de Castelló han sentenciat amb un triple quan quedaven, gairebé, 2 minuts.

L'ICG Força Lleida, amb un balanç de 7-3, rebrà aquest diumenge a les 12:30 al Cantabria per tornar a la victòria.