SEGRE

DEPORTES

El Linyola pren la segona plaça al Guissona

Un jugador del Linyola avança amb la pilota controlada perseguit per diversos defensors del Guissona.

Un jugador del Linyola avança amb la pilota controlada perseguit per diversos defensors del Guissona.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Linyola va derrotar el Guissona (1-0) i d’aquesta manera el supera en la classificació, situant-se com a segon classificat amb 22 punts mentre que el Guissona cau a la tercera plaça amb 21. La primera part va començar amb molta intensitat i cap conjunt aconseguia dominar amb claredat el partit. A la segona meitat de l’encontre, els locals es van avançar gràcies al gol de Sirera en els primers minuts (1-0, 48’).Després del gol, el Linyola va començar a dominar i a buscar porteria però sense fortuna, ja que els locals van enviar tres pilotes al pal i van fallar un penal, amb la qual cosa haurien pogut sentenciar el matx.

El filial del Lleida torna a guanyar 10 jornades desprésAl Grup 5 A, el Lleida Esportiu B es retroba amb la victòria després de 10 jornades sense guanyar, derrotant el Torrefarrera per sumar 10 punts i quedar-se com a novens en la classificació. A la part alta, el Juneda va treure un empat al líder, l’Artesa de Lleida. Al Grup 5 B, el Linyola va vèncer el Guissona per la mínima per superar-lo en la classificació i situar-se com a segon classificat amb 22 punts, mentre que el Guissona és tercer amb 21.

Per la seua part, el Cervera va golejar l’Angulària amb un contundent 5-1, cosa que li permet pujar a la sisena posició amb 15 punts.

tracking