“En només cinc minuts se n'ha anat tot en orris”

Pere Martí. L'entrenador blau va lamentar que dos errors totalment evitables van condemnar el seu equip a una derrota que els frena en sec

Pere Martí, amb els braços estesos i mirant cap a la grada, ahir durant el partit.JORDI ECHEVARRIA

“Si volem ser un equip competitiu no podem fer aquesta mena de regals”, va criticar Pere Martí, després de la derrota dels seus a Mallorca. En un partit que estava bastant controlat fins al descans, del minut 53 al 58, el Lleida es va esfondrar del tot. “No hem sabut gestionar aquests moments.

Estic molt trist perquè és un partit del qual ens hauríem d’haver emportat els tres punts. En cinc minuts se n’ha anat tot en orris”, va argumentar el tècnic blau.I el més preocupant és que no és res de nou. “Són situacions que es poden evitar.

Hem de ser més pràctics. Els gols són evitables”, va remarcar, visiblement frustrat. D’altra banda, preguntat pel motiu d’aquestes desconnexions que llasten l’equip des que va arrancar la temporada, va respondre que “som un equip jove, que a nivell d’experiències viscudes encara hem de viure molt”, però alhora va admetre que “ja hem de tancar aquest cicle d’errors puntuals que ens estan costant punts”.Uns punts que, ahir, en part, es van escapar pel greu error de Ramon Vila comès en el que suposaria 2-1.

El porter del Lleida, el primer a ser conscient de la badada, va explicar que “jo volia refusar amb l’esquerra, però rellisco, no toco la pilota i després faig el penal. Els errors, a vegades, els cometo jo, a vegades un altre. No s’ha de maximitzar l’error.”Per la seua part, Joan Monterde va lamentar que “crec que ens ha faltat jugar que no passés res.

Cal corregir els errors que hem fet perquè no tornin a passar. Toca guanyar a casa el Badalona i dir als equips que a casa nostra serà molt difícil guanyar-nos”, va sentenciar, pensant en el partit contra el Badalona Futur (diumenge a les 12.00 h), en l’última jornada abans de tornar a la competició el 2023.

Primera vegada que el Lleida repeteix onzeVa caldre esperar a la jornada 14 perquè Pere Martí repetís la mateixa alineació que en la jornada anterior.

No obstant, els mateixos 11 que van guanyar l’Eivissa no van poder sumar a Mallorca.

El Lleida torna a ser l’‘equip aspirina’El filial del Mallorca no guanyava des del 23 d’octubre, quan va vèncer l’Ebro, únic equip del grup que segueix sense guanyar. A més, venia de tres derrotes seguides en què ni tan sols havia marcat un gol.

Acabaran el 2022 amb pitjors xifres que el 2021A un partit de l’aturada nadalenca, en el millor dels casos el Lleida arribarà al 2023 a sis punts del play-off (ara és a 9). La temporada passada va acabar l’any a cinc punts de la promoció d’ascens.