Remuntada del Cervera a la segona part

Jugadors del Guissona i del Cervera lluiten per una pilota aèria, ahir en el partit.XAVIER SANTESMASSES

El Cervera va remuntar els gols inicials del Guissona, que es va avançar en els primers compassos de partit gràcies al gol de Majoral (0-1, 13’) i va ampliar l’avantatge amb el segon, obra d’Ollé abans del descans (0-2, 43’). A la segona part els locals van reaccionar escurçant distàncies (1-2, 68’) i tot seguit van empatar ràpidament (2-2, 70’). Finalment, Rodrígues va avançar el Cervera a pocs minuts del final del matx (3-2, 85’), donant així els tres punts als locals, que són sisens amb un total de 18 punts.Malgrat aquesta derrota, el Guissona segueix a la part alta de la classificació, amo de la tercera plaça, amb 24 punts.