SEGRE

ESQUÍ INTERNACIONAL

Ajornada la primera prova del Mundial adaptat d'Espot

Per condicions meteorològiques adverses

Un dels participants en el Mundial d’Espot, durant l’entrenament d’ahir.

Un dels participants en el Mundial d’Espot, durant l’entrenament d’ahir.TONI GRASES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Les condicions meteorològiques adverses van obligar a ajornar ahir el Supergegant masculí i femení, la primera de les competicions previstes al FIS Para Alpine Ski World Championships que se celebra, fins el proper dia 29, a l’estació lleidatana d’Espot (més informació a la pàgina 16). Les fortes ratxes de vent i les intenses nevades caigudes en les hores prèvies van obligar l’organització a ajornar la prova. L’organització decidirà avui si es disputa alguna prova, sempre que les condicions ho permetin.

El campionat mundial d’esquí adaptat compta amb la participació de prop de 90 esquiadors i esquiadores, de 26 països. En aquesta competició, les esquiadores espanyoles Audrey Pascual i María Martín-Granizo competiran en les proves d’Eslàlom i Eslàlom Gegant. Hi participa també l’andorrà Roger Puig, que competirà en Eslàlom i Supergegant.D’altra banda, ahir va començar a Andorra la Copa del Món ISMF Comapedrosa Andorra, d’esquí de muntanya.

Els esquiadors francesos van ser els grans vencedors en la Individual Race que es va disputar a l’estació d’Arinsal. Axelle Gachet-Mollaret i Thibault Anselmet van ser els vencedors de les exigents proves, com a conseqüència de les dures condicions meteorològiques. En dones, Gachet-Mollaret veu reforçat amb aquest triomf el seu liderat dins del rànquing mundial, revalidant les seues victòries del 2021 i el 2022 en la cita andorrana.

L’esquiadora espanyola Ana Alonso Rodríguez va aconseguir la medalla de bronze al finalitzar en la tercera posició. Anselmet, per la seua part, va firmar el seu primer triomf a la Copa del Món. Aquesta competició finalment no passarà per Tor, per seguretat per als participants.

tracking