ATLETISME INTERNACIONAL

Plata europea de Segura

En la prova dels 400 dels Mediterranis sub-23 en pista coberta || Amb un crono de 54.88, va acabar darrere de la croata Drljacic

Berta Segura, amb la medalla de plata, amb les seues companyes de podi.

Berta Segura, amb la medalla de plata, amb les seues companyes de podi.RFEA

La lleidatana Berta Segura va obtenir ahir la medalla de plata en la prova dels 400 dels Campionats Mediterranis sub-23 en pista coberta, que es van disputar a València. L’atleta pertanyent a l’Aldahra Lleida, sisena en el Mundial sub-20, va acabar la prova amb un temps de 54.88 segons, però no va poder contra la croata Veronika Drljacic, que va batre el rècord del campionat amb un registre de 54.16 segons. Va completar el podi la italiana Laura Elena Rami (55.11).

Per la seua part, Ana Garitaonandia, l’altra representant de la selecció espanyola en els 400 dels campionats, va acabar cinquena (55.36). La francesa Pauline Toriel, que partia com a favorita juntament amb la lleidatana, va acabar quarta, amb un temps de 55.17 segons. La selecció espanyola va acabar el campionat en segona posició en el medaller, amb 12 metalls, darrere de França (15).

El Palau Velòdrom Lluís Puig de València va acollir el míting, que va comptar amb la participació de 16 països: Espanya, França, Itàlia, Bòsnia i Hercegovina, Xipre, Croàcia, Egipte, Eslovènia, Grècia, el Líban, Líbia, Mònaco, Portugal, San Marino, Tunísia i Turquia. Croàcia va aconseguir la tercera posició en el medaller malgrat que només va obtenir 4 metalls, ja que 3 van ser ors. La selecció espanyola va presentar 26 de les millors promeses de l’atletisme estatal en categoria sub-23, amb la participació de 14 dones i 12 homes.