SEGRE

DEPORTES

Laia Sellés, or al Festival Olímpic Europeu

L'esquiadora lleidatana va pujar a dalt de tot del podi en la modalitat d'esprint d'esquí de muntanya || Avui participarà en el relleu mixt

Laia Sellés, ahir amb les companyes al podi.

Laia Sellés, ahir amb les companyes al podi.FEEC

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’esquiadora lleidatana Laia Sellés va guanyar ahir la medalla d’or, en la modalitat d’esprint d’esquí de muntanya, al Festival Olímpic Europeu de la Juventut, que se celebra a la localitat italiana de Friuli. Sellés, de Lles de Cerdanya, que competeix amb el club AE Mountain Runners del Berguedà, va estar acompanyada al podi per la noruega Malin Indergard, que va ser segona, mentre que la medalla de bronze se la va penjar l’esquiadora de República Txeca Eva Matejovicova. La medalla de Sellés és la primera per a l’equip espanyol que competeix en aquesta competició, una de les més destacades en la categoria U18.

A l’equip figuren també tres representants més de l’esquí lleidatà, Lluc de Castellarnau, de Salardú; l’urgellenc Marc Colell, del CEFUC i la manresana Berta Guitart, del CENA aranès. Després de penjar-se la medalla d’or, Laia Sellés va dir que “no esperava aquest resultat, soc molt feliç. He gaudit molt de la carrera, el recorregut ha estat perfecte i agradable”, i va afegir que “per a mi, el més important és que he passat per totes les eliminatòries amb la meua companya d’equip i una de les meues millors amigues, Erola Rocías.

M’entristeix que ella no hagi pujat al podi encara que he gaudit molt de la cursa”. Avui competirà en el relleu mixt.

tracking