SEGRE

FUTBOL PRIMERA CATALANA

El Mollerussa veta tota la Lliga els implicats en la baralla a Manresa

El Mollerussa espera que els Mossos li facilitin la identitat per sancionar-los

A la imatge, un partit del Mollerussa al seu camp aquesta temporada.

A la imatge, un partit del Mollerussa al seu camp aquesta temporada.JOAN GÓMEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La junta directiva del Club Futbol Joventut Mollerussa va acordar ahir, en reunió extraordinària, vetar l’accés al camp durant el que queda de temporada als seguidors de l’equip que hagin estat implicats en la baralla de diumenge passat a Manresa. S’ha de recordar que, després de finalitzar el partit al camp de la Pirinaica, on el Mollerussa va perdre la seua imbatibilitat de gairebé un any (2-1), es va produir una baralla entre aficionats dels dos clubs que va acabar amb una denúncia presentada als Mossos d’Esquadra, segons va poder confirmar aquest diari, contra un seguidor de l’equip del Pla d’Urgell. El president del Mollerussa, Jaume Vallverdú, va reconèixer ahir a aquest diari que encara no sabien quin o quins dels seguidors havien estat implicats en la baralla perquè han de rebre encara la notificació corresponent dels Mossos d’Esquadra.

Pel que sembla, els agents estarien analitzant unes imatges recollides per una càmera que hi havia al bar del club Pirinaica, que és el lloc en què es van produir els incidents. “Considerem els fets greus i per això hem decidit aplicar la màxima sanció seguint el nostre protocol que vam elaborar la temporada passada”, va assenyalar Vallverdú, que va insistir en certa responsabilitat de la Pirinaica en els incidents. “No van prendre cap mesura de seguretat i no haurien d’haver permès l’entrada al bar [dels seguidors del Mollerussa] una vegada finalitzat el partit i menys venent alcohol”, va concloure.

El grup Urba’s 13 demana disculpes a tots els afectats

El grup d’animació del CFJ Mollerussa, Urba’s 13, del qual alguns dels membres van estar implicats en la baralla, van emetre ahir un comunicat a través de les xarxes socials en el qual demanen “disculpes a les persones afectades, tant de la nostra afició com de la local”.L’escrit comença dient que “rebutgem plenament els actes que van tenir lloc diumenge passat”.

En aquest sentit, assenyalen que han tardat uns dies a escriure perquè “no volíem crear més conflicte i ara trobem el moment per disculpar-nos i afirmar que no som en cap cas d’extrema dreta com s’ha dit”. Asseguren que el que els agrada “és viatjar per animar” el Mollerussa i afirmen que van viure “moments de molta tensió” després del partit, “quan membres de l’afició visitant vam entrar al bar i ens van increpar buscant el que portava el megàfon. Dos no es barallen si un no vol”, assenyalen.D’altra banda, la persona responsable de l’accés al camp de la Pirinaica hauria presentat ahir la seua dimissió.

tracking