SEGRE

HOQUEI PATINS COMPETICIÓ

El Bell-lloc apunta alt

Després d'incorporar tres jugadors que han estat en l'elit: Gerard Folguera, Pol Franci i Iker Bosch || L'objectiu és arribar a la Nacional Catalana en dos anys

Gerard Folguera, Pol Franci i Iker Bosch, els tres reforços per a un Bell-lloc que aspira a l’ascens.

Gerard Folguera, Pol Franci i Iker Bosch, els tres reforços per a un Bell-lloc que aspira a l’ascens.JOAN GÓMEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Club Patí Bell-lloc vol tornar a la seua època daurada de mitjans dels noranta i s’ha proposat recuperar en dos anys la Nacional Catalana, la màxima categoria a nivell autonòmic, sense descartar la possibilitat d’assolir l’OK Lliga Plata, la segona a nivell estatal en la qual va arribar a militar durant deu temporades consecutives, entre els anys 1995 i 2005. Per fer-ho ha aconseguit que tres exjugadors del club que militaven en equips d’elit hagin decidit tornar. El primer a fer-ho va ser el porter Gerard Folguera, que per motius professionals va decidir deixar fa dos anys el Lleida Llista d’OK Lliga i l’any passat va optar per jugar a l’equip del seu poble.

I aquest any ha aconseguit convèncer-ne dos més, també naturals de Bell-lloc: Pol Franci, la campanya anterior al Manlleu d’OK Lliga, i Iker Bosch, que ve del Ploufragan francès, després de quatre temporades anteriors al Wolfurt austríac.“Vaig fer el pas l’any passat i tenia clar que no venia aquí a passar el temps. No hi havia millors persones que l’Iker i el Pol per formar parteix d’aquest projecte. Els vaig comentar la idea, ho van parlar entre ells i van decidir venir”, explica Gerard Folguera, que també s’ocupa de la coordinació de la base.

“La intenció és pujar fins on puguem. L’ideal seria fins a Nacional Catalana, i si poguéssim arribar fins a OK Lliga Plata seria fantàstic, però el tema econòmic seria un problema”, afegeix. El Pol no amaga la il·lusió per tornar a jugar al club de la seua vida, malgrat que això li comporti baixar quatre categories.

“Amb l’Iker sempre parlàvem que estaria bé tornar a ajuntar-nos per jugar i al final ha estat aquest any. Jo també necessitava fer un canvi”, va afirmar. L’Iker, per la seua part, va comentar que “érem conscients que venir suposava baixar a una categoria molt inferior a la que estàvem jugant, però es tractava d’un projecte atractiu i amb la motivació afegida de tornar a l’equip del nostre poble i jugar amb els nostres amics”.El Bell-lloc lidera actualment la Segona Catalana amb 13 punts d’avantatge sobre el segon, el Mollerussa, i és el màxim favorit a l’ascens a Primera en una segona fase que començarà ben aviat.

De cara a l’any que ve el club també pretén doblar els seus equips de base amb la creació d’un benjamí i un prebenjamí, a més d’un filial.

tracking