SEGRE

FUTBOL TRIBUNALS

La presumpta víctima d'Alves, “aterrida de por”

La seua advocada diu que el jugador brasiler no va utilitzar preservatiu || Destaca que la jove no vol diners, sinó que sigui condemnat

Dani Alves.

Dani Alves.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ester García López, advocada de la jove de 23 anys que va denunciar Dani Alves per una suposada agressió sexual la nit del 30 de desembre a la discoteca Sutton de Barcelona, ha parlat per primera vegada des que els fets van sortir a la llum. En una entrevista exclusiva al mitjà brasiler UOL, la lletrada ha explicat com estan sent aquests dies per a la víctima. «Està aterrida de por, no creia que Dani Alves acabaria a la presó i quan això va succeir em va dir: “M’han cregut», va comentar.

“Està rebent suport psicològic a través d’una entitat pública especialitzada en el tractament de víctimes de violència. L’hospital li ha indicat un tractament complet encaminat a evitar qualsevol tipus de malaltia infectocontagiosa”, explica la col·legiada, que revela que Alves suposadament no va utilitzar preservatiu la nit dels fets. A tot això, també cal sumar-hi que la víctima està en “tractament farmacològic amb ansiolítics per poder dormir”, encara que tot i així, García López assegura que “no ha pogut des del dia que va prestar declaració”.

“Independentment de com acabi aquest cas, per a mi ja és un cas exemplar per com va començar. Hi ha alguns personatges públics que es creuen que estan per sobre del bé i del mal, que pensen que ningú creuria mai una noia com la meua clienta. Moltes dones no ho denuncien quan es tracta d’una figura pública per la dificultat a nivell emocional i judicial, però crec que aquest cas, acabi com acabi, que espero que acabi amb una condemna, una presó sense fiança ja és exemplar”, assenyala.L’advocada va explicar que la seua clienta sempre ha estat clara en la intenció de voler que el brasiler fos castigat.

“Vull presó, no diners”, li va dir clarament quan va començar a treballar en el cas. Ester va explicar que “és un cas amb més proves de les habituals i no és perquè l’acusat sigui un personatge públic. Hi ha més indicis perquè les coses es van fer immediatament”. La defensa d’Alves té previst recórrer la presó provisional.

tracking