SEGRE

FUTBOL ÒBITS

Mor Gerard Escoda, exjugador del Lleida

També va ser-ne director esportiu fins a l'estiu passat

Escoda, en roda de premsa com a director esportiu del Lleida.

Escoda, en roda de premsa com a director esportiu del Lleida.JORDI ECHEVARRIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’exjugador de la UE Lleida i exdirector esportiu del Lleida Esportiu Gerard Escoda va morir ahir als 50 anys, víctima d’un càncer que va anunciar que tenia a finals del 2021. Escoda era el director esportiu del Sabadell des d’aquest estiu, quan va abandonar el Lleida, encara que no exercia des del desembre passat. Com a futbolista, Escoda es va formar a la base del Reus i va recalar al Nàstic fins a arribar l’any 1996 a la UE Lleida.

En la seua primera etapa com a blau, de quatre temporades, el de Reus va disputar 178 partits i va anotar un total de 22 gols. Escoda, que jugava com a extrem, va fitxar pel Vila-real l’any 2000, amb qui va jugar dos campanyes a Primera i, va tornar al Lleida el 2004, després de dos anys al Salamanca. El 2006 es va retirar vestint la samarreta blava.

El seu vincle amb Lleida va continuar als despatxos, ja que després de diverses experiències, va estar dos anys –entre el 2020 i el 2022– vinculat amb la direcció esportiva del Lleida Esportiu, primer com a director d’operacions i posteriorment pròpiament com a director esportiu amb Gabri com a tècnic, que també el va acompanyar aquest estiu cap a Sabadell.

tracking