Derrota d'alçada de l'ICG Força Lleida contra l'Estudiantes (94-75)

Derrota d'alçada de l'ICG Força Lleida contra l'Estudiantes (94-75)Javi Enjuanes

Els lleidatans han perdut aquest migdia a Madrid per 94 a 75 davant d'un rival directe pels play-offs com és l'Estudiantes. La baixa de Sidibé i la lesió de Nze han deixat l'equip sense una referència a la pintura quan descansava Carrera. Un bon partit de Brito i Urtasun han permès lluitar el partit fins a l'últim quart.

Els de Gerard Encuentra han perdut per 94 a 75 contra l'Estudiantes en un partit que ha començat bé per l'ICG Força Lleida amb un 3 a 8 i bons minuts de joc. Els locals han capgirat el marcador i les sensacions positives del joc gràcies a l'encert des del tir exterior. Les baixes dels pivots lleidatans, Sidibé i Nze, s'han començat a notar a mesura que avançaven els minuts, un Carrera lluitador dissimulava aquesta falta de centímetres, però cada vegada l'Estudiantes guanyava més rebots en atac i defensa.

El bon inici de partit ha permès arribar amb un 22 a 18 al segon quart. El partit ha entrat en un estira-i-arronsa on els lleidatans es mantenien a menys de 10 punts de diferència, els temps morts d'Encuentra servien per fer reaccionar l'equip, però als darrers minuts del quart l'Estudiantes ha tornat a millorar percentatges de tir per arribar amb un 42 a 33 al descans.

Al tercer quart els lleidatans han estat força inferiors en el joc i l'Estudiantes ho ha aprofitat per agafar distàncies còmodes al voltant dels 15 punts. L'ímpetu de Carrera i uns bons minuts de Brito des del tir de tres han permès mantenir l'equip dins del partit. L'Estudiantes que entrava amb facilitat a la pintura i rebotegava gairebé tots els tirs ha arribat als 70 punts en finalitzar el tercer quart amb el marcador de 70 a 58. Els lleidatans han començat molt bé l'últim quart i gràcies a l'encert de Brito, Marcos i Urtasun des del tir de tres han cregut que la victòria encara era possible.

Un 73 a 69 ha provocat un temps mort de l'equip local que veia com milloraven els lleidatans. A partir d'aquell instant l'Estudiantes ha començat a veure la cistella com una piscina i ha anotat tot el que tirava, en canvi, l'ICG Força Lleida sempre es trobava amb la defensa rival o l'anella. La impotència de les jugades finals s'ha vist reflectida amb la desqualificació de Carrera abans que l'Estudiantes situés el 94 a 75 definitiu.

La Leb Or no s'atura i el dimecres dia 1 els lleidatans jugaran a l'Espai Fruita Barris Nord contra la Corunya a les 20:30 del vespre. L'equip es queda cinquè a la classificació amb un balanç de 12-6.