SEGRE

El Lleida cau al camp del cuer i encaixa la primera derrota amb Seligrat (1-0)

L'equip blau ha sofert una derrota dura contra l'Ebro, un equip que encara no havia guanyat aquest any i que ha aconseguit la victòria tot i jugar amb 10 jugadors més d'una hora

Imatges del partit

El Lleida cau al camp de cuer i encaixa la primera derrota amb Seligrat (1-0)Jordi Echevarria

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dura derrota d’un Lleida Esportiu, que una vegada més, no fa valdre la seva superioritat numèrica i d’ocasions per imposar-se al seu rival. Un solitari gol de l’Ebro, obra de Ramon López en la sortida d’un córner dona els primers 3 punts a l’equip aragonès i condemna als lleidatans que segueixen lluitant a la zona baixa de la taula classificatòria de Segona Federació.

L’equip ha sortit al camp amb el suport d’un grup d’aficionats blaus desplaçats a Saragossa que han fet notar la seva veu sobretot durant un primer temps en què el Lleida ha començat fent un exercici de supervivència davant dels intents locals. La defensa i el porter Iñaki han impedit mals majors en uns primers compassos de domini local. Les forces s’han anat igualant fins que, al minut 27, el defensa local Xavi Manrique ha frenat la progressió de Chuli, que es quedava sol davant del porter. L’àrbitre ha expulsat el central de l’Ebro però el Lleida tan sols ha pogut inquietar la porteria local amb un xut de Chuli des de la frontal que ha marxat fregant el pal.

El guió no ha canviat a la represa. El Lleida no trobava idees en camp contrari i l’Ebro, ha tret profit en l’única ocasió que ha tingut en tot el segon temps. Ramon López ha caçat un córner tot sol a l’àrea petita d’Iñaki per fer sumar l’1-0 al marcador.

El gol ha suposat una galleda d’aigua freda per equip i els aficionats desplaçats. Malgrat tot, l’equip ha mostrat la seva millor versió en el quart d’hora posterior al gol, quan ha assetjat la porteria de l’Ebro amb diverses ocasions clares, entre les quals, un remat al pal de Chuli, amb una voleia des de la frontal, i les intervencions de Loscos, porter local, per evitar els gols de Chuli i Pladevall. Més tard Nani també s’ha topat amb el pal amb una forta canonada llunyana.

La derrota, especialment dolorosa contra un rival que encara no havia guanyat cap partit, deixa al Lleida provisionalment a la 14ª posició, en llocs de descens directe. El proper partit dels de Toni Seligrat serà diumenge que ve a les 12h, al Camp d’Esports davant del València Mestalla.

tracking