HOQUEI PATINS OK LLIGA FEMENINA

Golejada per seguir a la zona noble

L'Alpicat supera l'Espanyol gràcies a una efectiva segona meitat

Arantxa González, jugadora de l’Alpicat, intenta superar l’asturiana Marta González.CLARA LIÁÑEZ

L’Alpicat va golejar ahir l’Espanyol (6-1) i segueix mirant cap a la part més alta de la classificació, a l’acumular quatre partits invicte. El conjunt de Jordi Expósito va dominar el rival, però no va ser fins a la segona meitat quan va poder sentenciar. Joan Ramon Serret va ser l’encarregat d’obrir el marcador als 5 minuts, però l’Alpicat no va poder ampliar la diferència abans d’arribar al temps de descans (1-0).

Va ser a l’inici de la segona meitat quan els lleidatans van obtenir el premi a la insistència amb el segon gol de Joan Ramon Serret. El conjunt lleidatà va marcar el tercer, obra de Navarro i, tot i que l’Espanyol va retallar diferències, va seguir dominant i mostrant-se més efectiu de cara a porta. Navarro va marcar el segon del seu compte particular i l’Alpicat va ampliar diferències al tram final.

L’equip lleidatà visitarà el dissabte 4 (20.00) la pista del Sant Feliu, un dels equips de la zona baixa de la classificació. El Lleida.net Alpicat no va poder ahir amb un dels favorits de l’OK Lliga Femenina, el Telecable Gijón, que va acabar emportant-se la victòria per un ampli 1-5. Tanmateix, l’equip lleidatà va posar en un compromís el rival en alguns trams del partit, especialment durant la primera meitat.

Les asturianes no ho van tenir gens fàcil i es van trobar una inspirada portera Leyre López. L’equip de Miquel Serret, després de 15 jornades, segueix perseguint la primera victòria i instal·lat a l’última posició. El duel va tenir el guió esperat, un Telecable abocat en atac i amb l’obligació de treure els tres punts de la pista del cuer, mentre que l’Alpicat va buscar les opcions a través dels contraatacs.

A les asturianes els va costar molt obrir la defensa plantejada per un rival que va tenir opcions de donar un ensurt. Tanmateix, va ser el Gijón el que es va avançar en el marcador gràcies a un gol de la portuguesa Ana Ferreira. Les lleidatanes van continuar plantant cara, amb una forta defensa de la porteria.

Però abans d’arribar al descans, l’Alpicat va rebre un segon cop, en forma de l’altre gol de Ferreira.La segona meitat va mantenir el guió de la primera, amb un Gijón superior en l’apartat físic i un Alpicat que intentava aprofitar les escasses opcions. El 0-3 de Marta González va semblar que era el cop definitiu que necessitaven les visitants, però les lleidatanes no es van rendir. Al cap de poc més d’un minut va arribar el premi a la insistència de l’Alpicat.

Núria Jové va marcar l’1-3 i va fer que la grada de l’Antoni Roure somiés. Va ser en aquells moments en què les lleidatanes van posar en dificultats un Gijón que no aconseguia sentenciar. L’actuació arbitral tampoc va ajudar un Alpicat que va tenir alguna ocasió per marcar el segon gol.

Tanmateix, va colpejar el Gijón amb el quart gol, obra de Roces. Amb l’1-4, a l’Alpicat li van faltar forces per seguir competint, tot i que va estavellar una bola al pal. Amb el Gijón abocat, Obeso es va encarregar de tancar el partit, amb el cinquè gol.

La Lliga no s’atura per a les de Miquet SerretLa represa de les competicions europees el cap de setmana vinent no afectarà el Lleida.net Alpicat, que visitarà el dissabte 4 (18.00) la pista de l’Igualada, tercer per la cua. Serà un dels partits més importants de les lleidatanes en la seua estrena a la màxima categoria. No hi haurà partit d’OK Lliga Femenina el cap de setmana per al Vila-sana, que dissabte (20.00) jugarà la tercera jornada de la fase de grups de la Champions a la pista del Palau de Plegamans.