SEGRE

FUTBOL FEMENÍ

Un golàs d'Andrea Gómez dona els 3 punts a l'AEM a Oviedo (0-1)

Un moment del partit de l'AEM al camp de l'Oviedo.

Un golàs d'Andrea Gómez dona els 3 punts a l'AEM a Oviedo (0-1)Gerard Hoyas

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’AEM suma ja 9 partits sense conèixer la derrota després d’imposar-se per la mínima al Municipal de Tensi d’Oviedo. El conjunt de Rubén López fa bo un únic gol d’Andrea Gómez a les acaballes del partit per sumar una meritòria victòria que apropa a les lleidatanes a la zona alta de la taula de Primera Federació. La nota negativa és la lesió Nerea Sánchez en el dia del seu debut.

Els primers minuts de joc han estat molt disputats, amb un Oviedo que ofegava la sortida de pilota de l’AEM amb una pressió alta que ha donat més d’un ensurt a la defensa lleidatana.

Abans de la mitja hora de joc, Iris i Andrea han posat a prova la porteria defensada per Canales. L’Oviedo ha replicat amb tres ocasions clares que ha pogut resoldre Laura Martí. Encara abans del descans, Rubén López ha donat entrada a Gema al terreny de joc en substitució d’Astudillo.

Inici elèctric en la segona meitat amb bones oportunitats de Yiyi i Andrea per l’AEM, i dues ocasions clares de Yamila per les locals, que fins i tot han enviat una pilota al travesser abans que l’assistent anul·lés un gol a Yiyi per fora de joc.

Al minut 82 una genialitat d’Andrea amb un potent xut des de la frontal ha decantat la balança a favor del conjunt lleidatà, que afronta ara una setmana amb doble cita, dimecres i diumenge, contra el Rayo Vallecano i l’Athletic B, amb una dosi extra de confiança.

L’AEM ocupa ara la 5ª plaça a la taula classificatòria amb 30 punts.

tracking