El Mollerusa torna a guanyar

Després de la derrota de la jornada passada, derrota un bon San Mauro en un disputat partit || Amb aquesta victòria acaba la primera volta líder amb tres punts d'avantatge sobre l'Atlètic Lleida

Adrià Fernández, l’autor del primer gol del Mollerussa, envoltat de contraris.

Adrià Fernández, l’autor del primer gol del Mollerussa, envoltat de contraris.JOAN GÓMEZ

El Mollerussa va sumar els tres punts al derrotar el San Mauro (3-1) en un partit igualat. Els de Jordi Cortés van disputar una molt bona primera part i van dominar per complet el joc, en què van arribar a tancar el San Mauro a la seua àrea. Adrià Fernández va marcar a la mitja hora de joc l’1-0 en un tret llunyà que es va colar a la porteria de Carrillo.

Ja a la segona part el conjunt del Pla d’Urgell va sortir a seguir controlant el joc i a donar solidesa a la defensa per mantenir la renda, però sense renunciar a buscar més gols que tanquessin el matx. El San Mauro, per la seua banda, es defensava amb ordre i va intentar desbordar la defensa local però sense arribar a inquietar Puiggròs, excepte a la part final del xoc. Al minut 80, Adrià Fernandez va cedir Soldevila després de recuperar la pilota i aquest, al seu torn, va enviar a Graells, que va rematar a gol el 2-0.

Amb el duel aparentment sentenciat, en una jugada aïllada, el San Mauro va aconseguir el gol al minut 87 (2-1). Aquesta diana va donar emoció al cap de pocs minuts que quedaven per al final, però el Mollerussa va saber mantenir la calma per anotar-se els tres punts. Al finalitzar el partit, Jordi Cortés, entrenador del Mollerussa, va declarar: “De les derrotes sempre se n’aprenen coses i nosaltres teníem clar, després de l’entrepussada de la setmana passada, que havíem de tornar a la nostra bona dinàmica.” I va afegir: “Hem jugat una molt bona primera part i només hem patit una mica als últims minuts.”