Un jugador de l'Agramunt agredeix l'àrbitre

Li va donar un cop de puny al descans del partit al Palau al ser expulsat || El col·legiat va ser atès al CAP, que va enviar l'informe de lesions al jutjat

El camp de l'Agramunt.

El camp de l'Agramunt.SEGRE

L’àrbitre del partit Palau-Agramunt, E.B.A., va ser agredit ahir amb un cop de puny pel jugador visitant E.G.D., després que aquest i un futbolista del conjunt local fossin expulsats a l’embolicar-se en una baralla quan tots dos equips es dirigien als vestidors a l’acabar la primera meitat. L’Agramunt va reaccionar immediatament i va fer fora del club el futbolista que, a més, s’enfrontarà ara a una sanció que podria ser de fins a vint-i-cinc partits a causa de la gravetat de l’incident. El col·legiat, de 21 anys, va rebre l’impacte al llavi i va decretar la suspensió del duel, que anava 0-0, i va anar al CAP de Tàrrega, on viu, per ser atès.

Allà li van fer un informe de lesions que va ser enviat directament al jutjat i avui presentarà una denúncia als Mossos. L’encontre no havia registrat cap incidència ressenyable, però va ser quan es va arribar al descans quan van aflorar els nervis entre aquest jugador de l’Agramunt, E.G.D., i diversos jugadors locals. L’àrbitre va prendre la decisió d’expulsar E.G.D.

i el local S.M.G. A partir d’aquí, segons l’Agramunt, l’entrenador i el jugador expulsat van sol·licitar al col·legiat entrar al seu vestidor per demanar-li explicacions, no els ho va permetre i van parlar des de fora, però al creuar-s’hi, el futbolista li va clavar el cop de puny. L’Agramunt va emetre un comunicat lamentant “profundament el que ha passat”, anunciant que expulsava el jugador immediatament i demanant disculpes a l’àrbitre. “El club condemna tota mena de violència i no tolera aquest tipus de comportament”, va concloure l’escrit.Per la seua banda, el Palau també va publicar a les xarxes un escrit lamentant el que va ocórrer i “desitjant a l’àrbitre una ràpida recuperació”. A més a més, el club del Pla d’Urgell destaca el bon procedir de l’Agramunt. “En tot moment, han procurat calmar els ànims i la seua actitud ha estat la més correcta possible.”

les claus

Trifulca al descans. El partit no havia registrat incidents durant la primera part, però quan els dos equips es van enfilar camí dels vestidors es va produir una baralla amb insults entre el jugador de l’Agramunt E.G.D. i jugadors locals. L’àrbitre va prendre la decisió d’expulsar el jugador de l’Agramunt i un altre del Palau, S.M.G., però el futbolista visitant va entrar al vestidor del col·legiat per demanar explicacions i li va clavar un cop de puny.

Contusions i denúncia. L’àrbitre va ser atès al CAP de Tàrrega d’una contusió a la cara, sobretot a la zona del llavi, i des del centre sanitari es va enviar l’informe de lesions al jutjat. Avui el col·legiat presentarà denúncia davant dels Mossos facilitant la identitat de l’agressor.

Bona resposta de clubs. L’Agramunt va expulsar el seu jugador i el Palau va destacar l’actitud “correcta” de l’equip rival.