SEGRE

El Lleida es reforça amb el davanter Mario Rivas, del filial de l'Alcorcón

Mario Rivas

Mario Rivas

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida es va reforçar ahir en l’últim moment del mercat hivernal amb el davanter Mario Rivas, un espigat jugador d’1,91 metres i 22 anys nascut a Albacete, que arriba de l’Alcorcón B i ha firmat per al que queda de temporada i una més. És la segona incorporació després de la del centrecampista mallorquí Damià Sabater.

Mario Rivas és un nou pur que va arribar aquesta mateixa temporada a l’Alcorcón, on va jugar quinze minuts a la Lliga amb el primer equip, que juga a Primera RFEF, i un altre de Copa del Rei, aquest com a titular, davant del Cartagena. Amb el filial de l’Alcorcón ha disputat 15 encontres, encara que només sis com a titular, i ha anotat 5 gols, gairebé la tercera part dels que ha marcat l’equip, que són 16. El filial alfarero és antepenúltim al grup 5 de Segona RFEF.

Mario Rivas, que té un bessó (Òscar) al primer equip de l’Alcorcón, es va formar al planter de l’Atlètic de Madrid, d’on va passar a la del Getafe. La temporada 2019-20 va recalar al Móstoles, a l’antiga Tercera divisió; la següent va passar amb la competició iniciada al Leganés B i en aquest equip es va mantenir tota la temporada passada fins que va arribar aquest estiu a l’Alcorcón. És fill de l’entrenador i exfutbolista Antonio Rivas, un central que va fer carrera a l’Oviedo a Primera i va coincidir amb el lleidatà Lluís Elcacho.

tracking