Infortuni al Recasens

L'AEM perd a casa per la mínima (0-1) contra el Rayo, el pitjor visitant de la lliga

Gema Arrabal envoltada de defenses del Rayo

Infortuni al RecasensCarles Miranda

L'AEM ha perdut aquesta tarda al Recasens contra el Rayo, penúltim classificat. El resultat ha sigut sorprenent, ja que les lleidatanes portaven una ratxa de 9 partits consecutius invictes (7 victòries i 2 empats) i el Rayo era l'equip de la categoria que menys punts havia aconseguit com a visitants. Les del Segrià han dominat gran part del partit, sobretot a la primera i al principi de la segona meitat. Yiyi ha enviat un xut al travesser cap al minut 30 de la primera part. Ja a la segona, les lleidatanes han gaudit de diverses ocasions que no han pogut materialitzar en gol.

Quan semblava que el partit estava destinat a l'empat, Coronel, l'experta jugadora del Rayo, ha enviat un potent xut a l'escaire de la porteria de Laura Martí, que no ha pogut aturar i així les visitants han marcat l'únic gol del partit.

Ja al final, tal com deia Rubén López, l'AEM "no ha generat després del gol per l'ansietat que aquest ha produït en les jugadores". Tot i això, l'entrenador remarcava que "les jugadores han fet un molt bon partit i estic molt orgullós d'elles per la ratxa de 9 partits sense perdre que han aconseguit".

El següent compromís de l'equip lleidatà serà aquest diumenge 5 de febrer fora de casa contra l'Athletic Club B. L'AEM hi buscarà una nova victòria per mirar de col·locar-se de nou en zona de playoffs.