L'ICG Força Lleida perd l'invicte com a local contra el Corunya (82-91)

Juani Marcos, en una acció del partit

La derrota avui a l’Espai Fruita Barris Nord contra el Corunya per 82 a 91 ha estat en gran part per culpa d’un inici molt doment dels lleidatans. L’equip ha començat apagat i sense energia, en canvi, el Corunya encertava tots els tirs que tirava de tres. Una màxima de 12 a 25 al marcador reflectava el que estava passant damunt de la pista. El primer quart ha finalitzat 15 a 27, tot i una petita reacció dels lleidatans, el Corunya ha continuat concentrat i amb uns percentatges molts alts en el tir. Amb un marcador al descans de 32 a 48 posava molt costa amunt el partit.

Tot i això l’equip ha sortit amb aires nous del vestidor i ha canviat la dinàmica del joc. Amb un Urtasun liderant l’equip la distància s’anava retallant en el marcador. Corunya ja no tenia el mateix encert que a la primera meitat. El Barris ha entrat en ebullició juntament amb l’equip i els de Encuentra s’han posat amb un 60 a 64 al acabar el tercer quart. Tot feia pensar que aquesta dinàmica seria clau per capgirar el partit, però Corunya ha tornat a millor des de la llarga distàcia i un ICG Força Lleida erràtic en els tirs lliures feien cada cop més complicada la remontada. Quan els lleidatans han utilitzat l’última bala del partit per guanyar, l’àrbitre del partit ha xiulat una falta molt discutible que ha tret de polleguera a Encuentra, que ha acabat expulsat. Amb aquella falta més la tècnica s’han escapat les opcions, un marcador definitiu de 82 a 91, després d’una falta quedant dos segons, el Corunya ha guanyat l’average que pot acabar sent clau per posicions de play-off.

El pròxim partit dels lleidatans serà a la pista del Melillla el diumenge dia 5 a les 12 del migdia.