SEGRE

FUTBOL SEGONA RFEF

Toni Seligrat deixa el Lleida

El tècnic accepta la proposta del València, a Primera divisió, per ser el tècnic assistent de Voro || El club va començar a buscar ahir mateix un substitut per dirigir l'equip aquest diumenge

Vicente Javaloyes i Toni Seligrat, amb gest seriós, ahir a l’anunciar la marxa al València de l’entrenador de l’equip lleidatà.

Vicente Javaloyes i Toni Seligrat, amb gest seriós, ahir a l’anunciar la marxa al València de l’entrenador de l’equip lleidatà.JORDI ECHEVARRIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Menys d’un mes després de ser presentat com a nou entrenador del Lleida, en substitució de Pere Martí, Toni Seligrat (20-10-1968, Torrent) va comparèixer ahir a la sala de premsa del Camp d’Esports per anunciar que deixa el club, amb el qual es va comprometre el 29 de desembre, per convertir-se en el tècnic ajudant de Salvador González Marco, Voro, al València, a Primera divisió. “Ja no és l’extraordinari que és el tren. És que és el meu tren, al costat de casa meua, al club de la meua terra”, va explicar Seligrat, que va confessar tenir una doble sensació d’alegria al veure acomplert el seu desig d’entrar en el futbol professional i de tristesa per deixar el Lleida, “que com tots sabeu és també casa meua”.

Seligrat, segons va explicar, va rebre una trucada dimarts en la qual se l’informava que hi havia la possibilitat d’incorporar-se al València, com a assistent de Voro, tècnic que s’ha fet càrrec de l’equip arran de la destitució de Gennaro Gattuso. És la vuitena vegada que agafa el València després de l’acomiadament del tècnic de torn. Tres hores després va rebre la trucada del mateix Voro, amb el qual es va reunir ahir i al tornar a Lleida va treure Vicente Javaloyes del llit per comunicar-li la seua decisió.“És la gran oportunitat de la seua vida professional i el Lleida no li pot posar cap trava ni impediment”, va explicar el director general del Lleida Esportiu.

“No li podem dificultar el futur amb què ha estat somiant. Sempre ha dit que volia estar en el futbol professional i hem volgut facilitar-li aquest somni”, va afegir. Javaloyes va explicar que ahir mateix van iniciar gestions per trobar un nou tècnic que dirigeixi l’equip diumenge i que, si no és possible atesa la pressa de temps, se’n farà càrrec provisionalment Salva Cambray, coordinador i tècnic del Juvenil.“No soc de preparar-me les coses i parlo sempre des de dins.

Vinc a comunicar-vos que he de deixar el Lleida”, va començar la seua compareixença Toni Seligrat. “En principi hauria d’estar molt content, però hi ha un punt meu que no ho està. Ja sabeu que Lleida és casa meua, aquest repte m’estimulava molt” i va afegir que “són coses que passen a la vida, de vegades arriben notícies que són dramàtiques per a les nostres vides però de vegades n’arriben de bones.

Ara me n’ha arribat una d’extraordinària, m’ha arribat el que tot tècnic espera que li passi a la vida, el que espera tot tècnic que comença des de baix. M’ha trucat Voro per ser el seu assistents al València i la veritat és que no li he pogut dir que no”, va explicar.“Ja sabeu el que representa Lleida per a mi, com m’estimo Lleida, la ciutat i el club. És una gran oportunitat per a mi i el club també ho ha entès així.” Va explicar que ho va comunicar ahir mateix a la plantilla i que “m’han fet el passadís, és la primera vegada que me’l fan.

D’una banda estan fastiguejats, però de l’altra estan encantats per mi.” Sobre què diria al seu successor, va comentar: “Que es trobarà amb un grup humà molt bo. Hi ha el talent mínim necessari per complir uns objectius ambiciosos. S’entrenen amb molta il·lusió i intensitat.”

Vicente Javaloyes i Toni Seligrat, amb gest seriós, a l'anunciar la marxa al València de l'entrenador de l'equip lleidatà.

Vicente Javaloyes i Toni Seligrat, amb gest seriós, a l'anunciar la marxa al València de l'entrenador de l'equip lleidatà.JORDI ECHEVARRIA

tracking