El Lleidanet Alpicat guanya per primera vegada en la temporada

El conjunt ilerdenc va guanyar 0-4

Jugadores i tècnics del Lleida.net HC Alpicat, equip que aquesta temporada debuta a l’OK Lliga.MAGDALENA ALTISENT

El Lleidanet Alpicat, cuer destacat de l’OK Lliga Iberdrola, va estrenar aquest diumenge el caseller de victòries en vèncer el Igualada (0-4) en partit de la setzena jornada.

El conjunt ilerdenc va encarrilar el partit a la primera meitat amb dos gols d’Arantxa González i Laura Pastor, i va sentenciar després de la represa amb el segon gol de Pastor i el definitiu 0-4, obra d’Ona Moreno.

Així mateix, la igualtat va imperar en el cara a cara entre el Voltregà Stern i l’Esneca Fraga, que no es va decidir fins el tram final. Vinyet Flix va avançar a l’equip aragonès a falta de cinc minuts de partit, però Maria Anglada va firmar l’empat definitiu amb 1:26 minuts al crono.

El gruix de la jornada es jugarà el dimarts 7 i el dimecres 8 de febrer a causa dels compromisos europeus del Cerdanyola Feníe, el Telecable Gijón, el Generali Palau, el Vilasana i l’Esportiu Liceu.