Segona derrota en cinc dies de l'AEM en un partit gris a Lezama (1-0)

L'equip lleidatà ha caigut contra l'Athletic Club B en un partit que s'ha decidit només començar la segona part

Segona derrota en cinc dies de l'AEM en un partit gris a Lezama (1-0)

Segona derrota en cinc dies de l'AEM en un partit gris a Lezama (1-0)Jogoba del Castillo

Primera part amb domini territorial local. Sense moltes ocasions clares però per part d'ambdós equips. Tan sols una aproximació de Laura Fernández per banda dreta a destacar de l'atac de les de Rubèn López, en els primers 45 minuts. Ofensivament, les blaves patien i no aconseguien combinacions d'atac perilloses.

Només començar la segona meitat, cop dur. En una passada llarga de les locals, dubtes a la defensa lleidatana amb els que Elexpuru s'ha acabat trobant davant de Laura Martí. La jove jugadora ha definit amb molta calma per avançar les basques al marcador.

A partir d'aquí, un voler i no poder de les del Recasens, tan sols una arribada lateral de Cris Garcia, un remat de cap de Gema Arrabal, i un xut llunyà d'Anita, eren les accions destacades d'una segona part una mica més encertada ofensivament que la primera, però que no ha estat suficient, per marxar amb algun punt de Bilbao.

El proper rival de les lleidatanes serà un dels cocos de la categoria, el Deportivo de la Coruña, dissabte a les 12h al Recasens.