SEGRE

Viadero comença la seva etapa al Lleida Esportiu amb derrota (1-2)

El Lleida Esportiu ha perdut contra un València Mestalla que, tot i ser líder, no ha sigut superior

Viadero comença la seva etapa al Lleida Esportiu amb derrota (1-2)

Viadero comença la seva etapa al Lleida Esportiu amb derrota (1-2)JORDI ECHEVARRIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Esportiu no ha aconseguit puntuar en el primer partit de "l'era Viadero" a la banqueta de l'equip lleidatà. El València Mestalla, segon classificat de la categoria, s'ha imposat 1-2 al Camp d'Esports després de marcar el gol de la victòria al minut 89.

Els primers minuts han començat amb un clar domini dels blaus, que han tingut la majoria de les ocasions. Tot i això, el València Mestalla, en una de les seves poques arribades a porteria, ha pogut marcar el primer gol del partit amb un xut d'Esquerdo (0-1, 34'). La reacció del Lleida Esportiu ha arribat just a punt d'anar als vestuaris: Chuli empatava el partit amb una rematada de davanter pur (1-1, 44').

A la segona meitat el partit s'ha dividit i ambdós equips han gaudit d'opcions per avançar-se en el marcador, però el gol no acabava d'arribar. A cinc minuts d'acabar el partit Adrià Pladevall ha estat sancionat per segona vegada i, per tant, l'han expulsat. El Lleida Esportiu ha acabat el partit amb un jugador menys i no podrà comptar amb el defensa natural de Vic la jornada vinent. Amb la superioritat numèrica, el València Mestalla ha aconseguit marcar el gol a les acaballes del partit quan semblava que aquest estava abocat a l'empat (1-2, 89').

Per altra banda, l'Illes Pitiüses i el Badalona Futur han empatat i, per tant, s'allunyen un punt del Lleida Esportiu, que actualment es troba a la catorzena posició de la classificació, a dos punts de la salvació.

El pròxim partit del Lleida Esportiu serà a Eivissa diumenge vinent (12.00h) en la seva visita al Peña Deportiva, segon classificat. Tot un repte pels lleidatans que necessiten sumar punts per allunyar-se de la zona de descens.

tracking