Victòria treballada de l'ICG Força Lleida a Melilla per 62 a 74

Els lleidatans han guanyat aquest migdia a la pista del Melilla. El partit s'ha trencat a l'últim quart amb bons minuts de Vucetic i Villar que han compensat les baixes de Nze i Sidibé a la pintura.

Imatges de l'ICG Força Lleida - Melilla

Imatges de l'ICG Força Lleida - MelillaJAVI ENJUANES

El partit ha començat amb un ritme de joc molt alt per part dels dos equips. Els d'Encuentra, a partir del 12 a 11 han millorat en defensa i un encertat Brito acompanyat dels jugadors cedits pel Barça, Marcos i Villar, han ajudat a l'equip a encadenar bons minuts en atac. El quart ha finalitzat amb un marcador de 17 a 22. L'inici del segon quart ha seguit amb la dinàmica del primer favorable a l'ICG Força Lleida fins al 23 a 31. Els lleidatans s'han quedat clavats amb 31 punts i un parcial de 12 a 0 ha provocat que tornessin els fantasmes dels últims partits a l'equip. S'arribava al descans amb males sensacions i amb un marcador de 40 a 33 pel Melilla.

Encuentra ha tocat les tecles claus al descans perquè només començar el tercer quart s'ha vist un altre equip dins de la pista. Villar i Carrera han encoratjat l'equip amb bones penetracions cap a la cistella rival. El partit s'ha igualat i un tir de tres de Brito més un altre sobre la botzina de Marcos han deixat un 49 a 53 al marcador per acabar el quart. L'ICG Força Lleida ha aprofitat l'inercia de les últimes jugades per encarrilar el partit a l'inici de l'últim quart gràcies a les cistelles de Villar i fins a tres triples de Vucetic. Encuentra amb el partit sentenciat ha donat minuts a Castellnou fins al 62 a 74 definitiu.

Els lleidatans tindran uns dies de descans abans del pròxim partit a l'Espai Fruita Barris Nord el divendres dia 17 a les 21 del vespre contra el Valladolid.