SEGRE

DEPORTES

Ángel Viadero: “És una derrota injusta i molt dura per a tots”

Ángel Viadero. El nou tècnic del Lleida admet que els jugadors “emocionalment estan malament, però veig ganes de refer-se”

Alpha intenta superar un jugador del filial del València, en una acció del partit d’ahir.

Alpha intenta superar un jugador del filial del València, en una acció del partit d’ahir.JORDI ECHEVARRIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

“Els jugadors m’han dit molt allò que sembla que sempre els donen el cop a ells. Hi ha moments que tenen el partit controlat i per alguna cosa se’n van molts detalls. Emocionalment, estan molt malament, però noto certa ràbia i ganes de refer-se”, va explicar ahir Ángel Viadero després de debutar amb una derrota dura a la banqueta del Lleida.

Els punts es van escapar per una falta en els minuts finals del matx, que no va fer justícia a l’entrega dels seus jugadors, ja que Viadero va considerar que “és una derrota injusta i molt dura per als jugadors. Al València l’hem minimitzat en molts moments”.Viadero va explicar que ell vol que els seus equips “estiguin més junts i tinguin un comportament més compacte. De vegades, les ganes d’agradar et porten a sortir de zona i pressionar i obres espais que et fan un equip llarg.

Hem de tenir més cap, perquè és molt complicat viure només del cor”.Després del nou entrenador, un dels que van sortir a parlar va ser el lateral Nani, que va destacar que “l’arribada de l’entrenador i els dos fitxatges ens puguin donar aire fresc i a veure si anímicament recuperem bones sensacions”.I és que segons Juan Agüero, l’equip “treballa bé durant la setmana i ens adonem que no ens dona. Estem en descens”, va lamentar.

Loris, a Noruega i Thiago, al Brasil o Portugal

Loris Mettler, Thiago i De Mesa van anar al partit, encara que estan fora de l’equip. El suís marxarà al Raufoss, de la Segona divisió de Noruega, mentre que Thiago busca opcions entre el Brasil i Portugal.

Juan Agüero, a llàgrima viva després de la derrota

A l’acabar el partit, l’argentí es va atansar a la grada a saludar la família i es va esfondrar. Va estar uns minuts plorant i desfogant-se amb els seus.

Raúl Fuster veu i pateix el partit des de la llotja

L’il·licità Raúl Fuster, que va jugar un centenar de partits amb el Lleida Esportiu, va presenciar la derrota des de la llotja. Actualment, és director esportiu del Club Costa City, un club de futbol base d’Elx.

Dura derrota del Juvenil A davant d’un rival directe

L’equip que dirigeix Salva Cambray tenia un duel vital al camp del Cerdanyola, que era cuer, però va perdre 1-0, cosa que allunya la permanència a la Nacional Juvenil a sis punts.

tracking