SEGRE

HOQUEI PATINS OK LLIGA

El Vila-sana s'enfonta avui a un rival en hores baixes

Busca la tercera victòria seguida per mantenir l'avantatge sobre el Gijón

Les lleidatanes esperen seguir en la bona línia de joc.

Les lleidatanes esperen seguir en la bona línia de joc.CLARA LIÁÑEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Club Patí Vila-sana buscarà aquesta nit (21.00) a casa encadenar la tercera victòria i mantenir així la renda de cinc punts sobre el Telecable Gijón, que ahir va golejar Las Rozas (15-0), sense descartar que el líder Palau de Plegamans pugui tenir alguna ensopegada avui en la visita del Manlleu, vigent campió de Copa. Les jugadores que dirigeix Lluís Rodero s’enfrontaran a un Bigues i Riells, a priori, assequible, que només ha sumat 4 punts dels últims 18 possibles. No obstant, el tècnic no se’n fia.

“D’assequible ho serà sempre que fem la nostra feina”, va dir, i va alertar que “tindrem al davant un bon rival, un equip que fa unes setmanes guanyava 0-3 al camp del Gijón, encara que al final va acabar perdent, però que demostra que és un bon equip”.Rodero, que podrà comptar amb totes les jugadores, reconeix que la derrota en Lliga amb el Palau de Plegamans, la primera de la temporada, va ser un punt d’inflexió. “Des d’aquella derrota aquest equip està en una línia ascendent, creixent. Vam tenir un mal dia, però des d’aleshores hem fet grans partits, hem empatat a Gijón, un resultat injust perquè mereixíem guanyar, igual que l’empat de l’altre dia amb el Palau a la Champions, que també vam merèixer guanyar-lo.

Aquest equip té una cosa molt bona i és que després d’un cop es refà molt de pressa. Ho vam demostrar l’any passat després de caure eliminats a la Copa i al play-off, i ara ho hem tornat a fer”, va sentenciar. Assumeix que “encara queden moltes coses en les quals millorar, però si sortim amb la intensitat de dissabte a Palau, tenint molt clares les coses, podrem aconseguir els tres punts amb el Bigues”, va afegir.

El quadre del Pla d’Urgell, que ve d’encadenar dos golejades en Lliga i de l’empat en Champions, visitarà dissabte el Fraga i la setmana següent rebrà el Palau en la tornada de la competició europea.

tracking