SEGRE

Futbol

Matías Messi, germà de Leo: "no tornarem al Barcelona"

Si ho fes seria fent "una bona neteja", com "fer fora Joan Laporta", a qui va qualificar com a "desagraït"

Matías Messi, germà de Leo:

Matías Messi, germà de Leo: "no tornarem al Barcelona"EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Matías Messi, germà del futbolista argentí Leo Messi, ha assegurat aquest dimecres que "no tornarem al Barcelona", en unes declaracions realitzades en un canal de 'twitch', una afirmació que va ser matisada posteriorment des del gabinet de comunicació de l’astre argentí, en unes declaracions a EFE.

Matías, el més gran dels germans de Messi, va dir en un canal que gestiona el seu fill Tommy, que Leo no tornarà a l’entitat blaugrana i que si ho fes seria fent "una bona neteja", com "fer fora Joan Laporta", al que va qualificar com a "desagraït, amb tot el que li va donar Messi al Barcelona". "Per a mi, el Barcelona es va començar a conèixer per Messi, abans era més conegut el Madrid. Qui té l’oportunitat de viatjar a Barcelona i entrar al Museu del Barcelona veu que el Museu del Barcelona és Messi", va dir Matías. El germà de Messi assegura que se sent traït: "Els espanyols són uns traïdors. La meua mama ho va dir a Lionel una vegada: 'Et pagaran com a Ronaldinho'", va assegurar.

A petició d’EFE, des del Gabinet de Comunicació de Leo Messi aclareixen que aquesta declaració és "una opinió individual i personal de Matías Messi, que és germà de Leo, però l’opinió del qual no té perquè coincidir amb la de Leo o la d’altres familiars, amics o gent propera al futbolista."

tracking